Kissalla vaarallinen tapa leikkiä – omistajat joutuivat laittamaan eriskummallisen muistutuksen jääkaapin sisään

Näin leikkaat kissan kynnet 1:41
Näin leikkaat kissan kynnet.

Kissan erikoinen leikki näyttää melko vaaralliselta. Kuvasta on tullut hitti sosiaalisessa mediassa.

Uteliaisuus kissan tappoi, kuuluu vanha sananlasku. Carrot-kissa ilmeisesti luottaa yhdeksään henkeensä, eikä siksi arkaile pistää itseään hankaliinkin tilanteisiin.

Kuva Carrotista hyvin erikoislaatuisessa tilanteessa on levinnyt kissalle omistetulta suljetulta Instagram-tililtä muun muassa Redditiin sekä Twitteriin, jossa kuvalle ropisi yli 1,7 miljoonaa tykkäystä, ennen kuin twiitti poistettiin. Kuvassa Carrotin tassu pilkistää hyvin vaarallisesta paikasta avoinna olevan jääkaapin oven raosta, saranapuolelta.

Tilanne vaikuttaa olevan omistajille tuttu, sillä jääkaapin ovessa killuu muistutus: "Tarkista kissan eturaaja ennen sulkemista."

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Kissalle leikkiä

– Carrotin mielestä se on leikkiä tunkea tassunsa jääkaapin oven raosta ja tarrata meihin, kun olemme siinä, kissan omistaja kertoi Bored Panda -sivustolle.

Omistaja vakuuttaa, ettei Carrotia ole koskaan sattunut leikin tuoksinassa, vaikka moni kuvan nähnyt niin luuleekin. Omistajat ovat hyvin varovaisia ja tietävät, milloin kissa on leikkimässä oven raossa.

– Lappu laitettiin muistutuksena. Kuva ei ole lavastettu, emmekä edes ajatelleet kuvan ottamista, ennen kuin näimme sen tekemässä sen, kun kyltti oli siinä, ja nauroimme, kuinka täydellistä se oli. Jos se olisi lavastettu, olisimme siivonneet jääkaapin, omistaja nauraa.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat