Astrologin analyysi: Prinsessa Diana ja prinssi Charles olivat epäsopiva pari

2:14
Prinsessa Diana oli aikansa tyyli-ikoni.

Prinsessa Diana rakasti astrologiaa.

Prinsessa Diana uskoi planeettojen voimaan niin paljon, että hän konsultoi aikoinaan astrologina tunnettua Debbie Frankia elämäänsä ja rakkauteen liittyvissä asioissa. Frank kertoo tapauksesta Yahoon haastattelussa ja toteaa, että Diana ja prinssi Charles olivat epäsopiva pari. 

Dianan syntymäpäivä on heinäkuussa ja hän on horoskoopiltaan rapu. Prinssi Charles on puolestaan syntynyt marraskuussa ja horoskoopiltaan skorpioni.

Debbie Frank ja Diana tapasivat ensimmäisen kerran kesäkuussa 1989 lounaalla. Asiakassuhde muuttui pian läheiseksi ystävyyssuhteeksi, joka kesti Frankin mukaan aina Dianan kuolemaan asti. 

Frank muistaakin kertoneensa Dianalle vuonna 1989, että hän olisi todella tarvinnut vierelleen prinssi Charlesia empaattisemman kumppanin. Diana sai osakseen paljon painostusta, jonka prinsessa itsessään koki raskaaksi.

– Hänellä oli hyvin vaikeaa avioliitossaan, koska hänen miehellään oli suhde Camillaan, josta kukaan ei tienny. Hän tunsi olonsa epätoivoiseksi, Frank sanoo haastattelussa.

– Hän tunsi olevansa lukittu johonkin, joka ei ollut sitä, miltä se näytti. Hän oli nuori tyttö, joka tarvitsi vain ohjausta ja apua tunteidensa hallintaan enemmän kuin mitään. Luulen, että hän koki itsensä hyvin voimattomaksi, koska kaikki odottivat hänen vain kestävän kaiken läpi.

Kaksikko yrittikin vastata astrologian avulla prinsessan mieltä painaviin kysymyksiin.

– Miksi hän käyttäytyi näin, mikä on kaiken tarkoitus, pysyisikö hän Camillan kanssa, pysyykö hän samanlaisena vai voiko hän kehittyä, Frank listaa. 

Astrologiassa ajatellaan tyypillisesti, että horoskooppimerkit ovat yhteensopivia, kun ne ovat samaa merkkiä - tuli, ilma tai vesimerkkejä. Rapu ja skorpioni ovat molemmat vesimerkkejä, jolloin pariskunnan olisi pitänyt olla yhteensopiva. 

Frankin mukaan Charlesin horoskooppikartta on erittäin monimutkainen, sillä hänen kuumerkkinsä on härkä. 

– Härkä on todella itsepäinen ja muuttumaton. Dianan kuumerkki oli vesimies, joka on puolestaan hyvin ihmiskeskeinen ja joka haluaa muuttua ajan myötä. He olivat todella erilaisia, Frank analysoi.

Frankin mukaan Diana ymmärsi astrologiasta itsekin paljon, joten heidän oli helppo keskustella asiasta alan termien mukaisesti. 

Dianan kohdalla kyse oli myös omankaltaisesta terapiasta.

– Hän sai selityksiä ja ymmärrystä pohdiskeluilleen. Miksi hän tunsi niin kuin tunsi? Mitä hän voi tehdä asioille, kuinka hänen pitäisi tarkastella asioita, kuinka hän voisi voimaantua? Frank listaa.

Astrologi haluaa kuitenkin painottaa, ettei usko elämän olevan valmiiksi päätettyä ja etukäteen kirjoitettua.

Juttu on julkaistu ensimmäisen kerran vuonna 2021

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja