Asiantuntijat hehkuttavat Kaapo Kakkoa ja vertaavat ruotsalaislegendaan – "Se on kuin taidetta"

Suomi kaatoi tasaväkisen kamppailun päätteeksi lauantai-iltana Slovakian jääkiekon MM-kisoissa 4-2. Hattutempun iskenyt Kaapo Kakko keräsi C Moren asiantuntijoiden kehut.

Kakko on tehnyt toistaiseksi turnauksessa viisi pistettä, joista kaikki ovat maaleja. Kakko nousi osumillaan MM-kisojen kaikkien aikojen alle 18-vuotiaiden tilastossa sijalle neljä. Edellä on vielä esimerkiksi Patrik Laine

– Kaapolandiassa on kaikki kohdallaan. Hän teki kolme maalia, mutta jokainen vaihto on kuin taidetta, Karri Kivi sanoo.

– Todella Peter Forsberg -tyylinen pelaaja. Todella fyysinen pelaaja, joka pystyy pienessä tilassa kamppailemaan. Hän on erittäin pelivahva pelaaja. Kakko otti kolmannella maalillaan Suomen reppuselkään. Joukkue oli purjeissa pari minuuttia ennen sitä, Olli Jokinen summasi.

Kaksi maaleistaan Kakko on tehnyt tyhjiin, mutta Kivi muistuttaa myös niiden merkityksestä.

– Mikä repertuaari! Kaikki maalit ovat olleet erilaisia. Tietysti hän on tehnyt kaksi maalia tyhjiin, mutta päästäkseen tekemään tyhjiin, pitää olla kovimmalla hetkellä jäällä. Se on kovinta luottamusta.

– Ei pelkästään ne taidot, vaan halu voittaa kaksinkamppailuja ja olla kentän paras, jopa maailman paras. Se vain näkyy, Tuomo Ruutu tulitti.

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat C Morella!

Yhdysvallat-Suomi maanantaina 13.5. klo 17.15 C More Sport 1/MTV3

Kaikki ottelut suorana C Morella ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa!


Lue myös:

    Uusimmat