Asiantuntija lähetyksessä: Tämä lääke parantaa krapulankin

Lääkäri, homeopaatti ja biologi Liisa Sulkakoski kertoi tänään Studio55.fi-lähetyksessä homeopatian vaikutuksista vaivaan kuin vaivaan.

– Meillä on krapulaan aivan fantastinen aine, Nux vomica, ja se on todella hyvin toimiva. Jos sitä alkaa napata heti, kun ensimmäiset päänsäryt alkavat ilmaantua, niin aamulla herää pirteämpänä kuin koskaan, eikä suinkaan krapulaisena, paljasti homeopaatti Liisa Sulkakoski Studio55.fi-lähetyksessä.

Sulkakoski kertoi, että homeopatiasta löytyy apua niin akuutteihin kuin pienempiinkin ongelmiin. Homeopatiasta voisi olla apua myös ikäihmisten vaivoihin.

– Vanhuksia olisi ihana hoitaa, saisimme sen 10–15 lääkkeen patterin pois, eikä tarvitsisi muussata sitä lääkemäärää heidän suuhunsa. Kenties joku vanhuksista nousisi vielä ylöskin, Sulkakoski totesi.

Ei korvaa lääkkeitä

Liisa Sulkakoski painotti, että homeopatiassa löytyy rajoituksiakin.

– Esimerkiksi diabetespotilas ei saa jättää lääkkeitään pois. Ja akuuttihoidon suhteen kyllä lääketiede pelastaa elämän.

– Homeopatia ei sulje pois lääkitystä, vaan sitä voidaan käyttää lääkkeen rinnalla, Sulkakoski kiteytti.

Hän totesi lähetyksessä, että useissa sairauksissa on kyse muustakin kuin pelkästä fyysisestä seikasta. Homeopatiassa perehdytäänkin ihmiseen kokonaisuutena ja setvitään taustoja.

– Olen 20 vuotta ollut homeopaattina, ja kyllä kaikki sairaudet ovat aina korvien välissä. Jos mietimme, milloin sairastumme, on jokin elämäntapahtuma, joka mahdollistaa sen, että olemme allapäin. Mieli on aina mukana.

Klikkaa kuvaa ja katso päivän ohjelmasta, mitä muuta Liisa Sulkakoski kertoi homeopatiasta.

Lue myös:

    Uusimmat