Mainos

Asiakaspalvelu kohdillaan! Kärsivällinen kassatyöntekijä antoi naiselle arvokkaan opetuksen

Pieni, ystävällinen teko ja ripaus kärsivällisyyttä kulkee pitkälle.

Ishmael Gilbert, Indianan Glendalessa sijaitsevan Target-kaupan kassatyöntekijä, inspiroi monia ihmisiä lempeydellään, kun kuva hänesta auttamassa kärsivällisesti vanhempaa naista maksamaan ostoksensa kolikoilla, lähti leviämään.

Sarah Owen Bigler -niminen nainen julkaisi Facebook-sivuillaan kuvan tilanteesta, ja selitti, miksi tilanne oli hänestä niin vaikuttava.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Bigler oli Targetissa liikkellä kouluikäisen Eloise-tyttärensä sekä pienen Archie-poikansa kanssa. Työpäivän jälkeen väsynyt nainen toivoi ostosreissun sujuvan ripeästi. Hän valitsikin kassajonon, jossa oli vain yksi ihminen hänen edellään.

– Kun olin laittanut tavarani (hihnalle), näin, että edelläni oleva ihminen oli vanhempi nainen. Hän maksoi tavaroitaan kolikoilla ja halusi ostaa jokaisen asian erikseen. Osa minusta, se osa, jolla oli ollut pitkä päivä töissä, ja jolla oli 1,5-vuotias huutamassa kärryissä, ja joka oli asettanut tarpeettoman aikarajan Targetin reissulla ja kotiinpääsylle, oli turhautunut tähän naiseen ja hänen aiheuttamaansa vaivaan, Bigler kirjoittaa.

Sitten Bigler kiinnitti kuitenkin huomiota naista palvelleeseen työntekijään.

– Katsoin, kun mies laski hänen kolikoitaan, ottaen ne hellästi hänen vapisevista käsistään. Kuuntelin, kun hän toistuvasti sanoi 'kyllä, rouva' hänelle. Kun nainen kysyi, oliko hänellä riittävästi rahaa uudelleenkäytettävään kassiin, hän kertoi hänelle, että oli kyllä ja kävi kahden kassalinjan päästä hakemassa sellaisen ja pakkasi uudelleen kaikki hänen tavaransa. Kertaakaan tämä työntekijä ei puhissut, huokaillut tai pyöritellyt silmiään. Hän ei ollut muuta kuin kärsivällinen ja kiltti, Bigler kehuu.

Seuratessaan työntekijän kärsivällistä toimintaa, Bigler huomasi myös tyttärensä seuraavan tilannetta tarkasti.

– Hän seisoi naisen vieressä katsellen työntekijän laskevan kolikoita. Ymmärsin, ettei minua oltukaan vaivattu lainkaan. Sen sijaan tyttäreni pääsi todistamaan kiltteyttä ja kärsivällisyyttä ja tämä täysin tuntematon ihminen piti hänelle arvokkaan oppitunnin: tajusinkin, että myös minua piti muistuttaa tästä asiasta.

– Kun nainen oli valmis, työntekijä alkoi vetää minun tavaraoitani hihnalla ja kiitti minua kärsivällisyydestäni. Minä puolestani kiitin häntä, sillä hän opetti meille kärsivällisyyttä ja kiltteyttä tavallaan käyttäytyä tuon vanhemman naisen kanssa.

Bigler toteaa kirjoituksensa lopuksi, että vaikka hän ei selvinnytkään kaupasta toivomassaan ajassa, hän käytti vielä hetken etsiäkseen esimiehen, jolle kehua Gilbertin työskentelyä.

Biglerin päivitystä on jaettu yli 21 000 kertaa.

Lähde: Mashable

Miten yksinäisiä vanhuksia voisi auttaa? Seniorit kertovat itse:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.