Mainos

Asap Rockyn pahoinpitelyn uhri on tyytymätön tuomioon ja vaatii uutta oikeudenkäyntiä: "Outo kokemus"

2:06
Video: Asap Rocky antoi myös oman todistuksensa osana oikeudenkäyntiä.

Yhdysvaltalainen rap-artisti Asap Rocky, oikealta nimeltään Rakim Mayers, ja hänen kaksi ystäväänsä tuomittiin viime viikolla ehdonalaiseen pahoinpitelystä Ruotsissa. Uhri on nyt ilmaissut tyytymättömyytensä tuomioon, kertoo Expressen.

Asap Rocky ystävineen sai kahden vuoden ehdonalaisen tuomion pahoinpitelystä Ruotsissa. Lisäksi heidät määrättiin maksamaan 19-vuotiaalle uhrille yhteensä 12 000 kruunun eli noin 1200 euron korvaukset. Uhri oli alunperin vaatinut 140 000 kruunun korvauksia.

Viime viikolla mikään osapuoli ei ilmaissut aikovansa valittaa tuomiosta, mutta nyt uhrin oikeusavustaja Magnus Strömberg on kertonut päämiehensä vaativan uutta oikeudenkäyntiä.

– Olen ollut yhteydessä päämieheeni, joka kertoi olevansa tyytyväinen, että vastaajat saivat tuomion. Kuitenkin hän on tyytymätön siihen, että tuomiota ei annettu lasipullolla aiheutetusta väkivallasta, Strömberg kertoo Expressenille.

Strömbergin mukaan uhri haluaa syyttäjän valittajan tuomiosta, ja aikoo valittaa myös itse. 

– Hänelle on ollut outo kokemus joutua kärsimään väkivallasta, joka on dokumentoitu useiden valokuvien kautta, mutta tekijöitä ei silti ole täysin tuomittu, hän jatkaa.

Oikeudenkäynnissä kuvissa ja videoissa näkynyt lasipullo nousi merkittävään rooliin, mutta oikeudessa ei pystytty todistamaan, että lasipulloa käytettiin pahoinpitelyssä.

Uhrilta löydettiin lasipullosta mahdollisesti peräisin olevia haavoja, mutta niiden ei voitu todistaa syntyneen pahoinpitelyn yhteydessä.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja