Mainos

Lukijan video: Arvokuljetusauto ryöstettiin Salossa – motitettiin varastetulla kuorma-autolla

0:24

Salossa tapahtui tänään arvokuljetusryöstö moottoritiellä Suomusjärven alueella.

Tilanne tapahtui ennen aamuyhdeksää. Tekijät ovat jo poistuneet paikalta, eikä ole tietoa, onko ryöstössä onnistuttu viemään omaisuutta.  Kukaan ei vahingoittunut tapauksessa.

Poliisin tiedotteen mukaan aseistetut ryöstäjät pakottivat autossa yksin olleen kuljettajan ulos autosta. Tekijöitä oli useita, noin 4–6 henkeä.

4:36

Tapauksen nähneen autoilijan mukaan ryöstöoperaatio vaikutti pitkälle suunnitellulta.

– Tekijät motittivat auton. Autotiellä oli kuorma-auto ja valkoinen pakettiauto, jotka pysäyttivät arvokuljetusauton. Sen jälkeen kuljetusauton taakse ajoi vanha Saab, joka sytytettiin tuleen, kertoo silminnäkijä, joka ei halua nimeään julkisuuteen.

Tuleen sytytetyn auton sisällä oli silminnäkijän mukaan ilmeisesti jonkinlaisia paukkupatruunoita, joiden tarkoituksena hän epäilee olleen pitää ihmiset kauempana tapahtumista.

Paikalle tuli sen jälkeen pipopäisiä henkilöitä, joilla silminnäkijän mukaan näytti olevan käsissään aseet. Miehet pyörivät jonkin aikaa auton ympärillä, minkä jälkeen poistuivat valkoisella pakettiautolla pois.

Uutistoimisto STT:n varastetun auton omistavalta yritykseltä saamien tietojen mukaan tekijöiden käyttämä kuorma-auto oli varastettu viikonloppuna Espoosta. Yrityksen edustajan mukaan kuorma-auto varastettiin Espoon Kauklahdesta pysäköintialueelta.

Yritys on tehnyt varkaudesta rikosilmoituksen.

Lounais-Suomen poliisi vahvistaa, että tekijät olivat naamioituneet ja paikalla oli useita autoja. Palavassa autossa olleita räjähteleviä esineitä poliisista ei vahvisteta.


0:33

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.