Arvista eroon kotikonstein – poimi halvat vinkit!

Arvet kertovat eletystä elämästä ja voivat lisätä ihmisen kiinnostavuutta, mutta usein arvet ovat kiusallisia, ja niistä halutaan eroon. Kiusallisista arvista voi päästä eroon kotikonstein.

Arpien häivyttämiseen on olemassa monia halpoja kotikonsteja. Osa keinoista voi auttaa jopa viikossa, mutta usein ihmeitä ei saa aikaan hetkessä, vaan tulosta tuo kärsivällinen hoito.

– Hiero arpeen säännöllisesti laventeliöljyä. Ajan myötä jälki voi hävitä kokonaan.

– Levitä pellavansiemenöljyä arpeen muutaman kerran päivässä. Käytä sitä erityisesti suihkun jälkeen ja ennen nukkumaanmenoa.

– Viinirypäleensiemenöljy, jojobaöljy ja manteliöljy häivyttävät arpia tehokkaasti. Erityisen tehokas on niistä tehty sekoitus.

– K-vitamiinia on esimerkiksi rypsiöljyssä. Levitä sitä arpeen kahdesti päivässä. Muutoksia voi tulla jopa muutamassa viikossa.

– Sivele neitsytoliiviöljyä arpeen vähintään kaksi kertaa päivässä. Vaikutukset näkyvät jopa viikossa.

– Luomuhunajan antibakteeriset ainesosat parantavat ja edistävät solujen uusiutumista. Levitä hunajaa arpeen kahdesti päivässä. Mikäli sinulla on rasvainen iho, kokeile mieluummin jotain muuta konstia kuin hunajaa.

– Levitä iholle risiiniöljyä ja kääri se tuorekelmuun. Lämmitä kelmulla peitettyä kohtaa 20–25 minuuttia esimerkiksi sähköllä lämpiävällä peitolla. Muutoksia voi näkyä jopa viikossa.

– Hiero arpeen E-vitamiinikapselissa olevaa öljyä.

Lue myös:

AVA on myös Instagramissa sekä Twitterissä ! Käyttämällä twiitissäsi hashtagia #avatv viestisi voi päästä telkkariin.

Tykkää AVAsta myös Facebookissa!

AVA / Leenastiina Simola

Lähde: BlackDoctor

Kuva: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja