Arttu Wiskari yllättää lapsuuden sankarinsa Laulu rakkaudelle -ohjelmassa: "Yksi mun suurimpia idoleita kun olin pikkupoika"

5:52
Katso videolta, miten Janne Ahonen reagoi yllätykseen!

Arttu Wiskari kertoo fanittaneensa Janne Ahosta pikkupoikana.

Viime viikolla Maikkarilla startannut Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi on uusi musiikkiohjelmien jättiläinen, jossa koko kansan tähdet yllätetään totaalisesti. Heidät istutetaan tuoliin, jossa he näkevät esityksen, joka vetää heiltä maton alta. Jakson musiikkiyllätykset on valmisteltu huolella ja visusti salassa itse yllätettäviltä.

Marja Hintikan luotsaaman sarjan toisessa jaksossa 1. tammikuuta yllätettävien penkkiin istahtavat Minka Kuustonen, Vesa-Matti Loiri, Janne Ahonen, Kiti Kokkonen, Tuure Kilpeläinen, Sipe Santapukki ja Manuela Bosco.

Ensimmäisenä yllätyksen saa mäkikotka Janne Ahonen. Laulaja Arttu Wiskari haluaa kunniottaa lapsuuden sankariaan, josta on aikoinaan tehnyt koulussa esitelmänkin. 

– Janne oli yksi mun suurimpia idoleita silloin kun olin pikkupoika, Wiskari sanailee.

– Oon sellainen hahmo, kun otan vähän kaltsuu himassa, olen YouTubessa. Edelleen katson Janne Ahosen vanhoja kisoja, hän kuvailee.

Wiskari esittää Ahoselle Elviksen In the Ghetto -kappaleen, jonka on kuullut olevan Ahosen suosikkivalinta biisiksi, kun hän tarttuu karaokessa mikkiin.

– Arttu istuu vastapäätä ja tällainen biisi... oli kova! Ahonen hehkuttaa. 

Katso videolta, kuinka Janne Ahonen reagoi yllätykseen!

Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi perjantaisin klo 20 alkaen MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa pe klo 00:01. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja