Arto Nyberg jätti hiilihydraatit ja alkoholin – laihtunut useita kiloja

Arto Nyberg saapui Suuri Journalistipalkinto -gaalaan silminnähden hyvinvoivana.

Omaa haastatteluohjelmaa isännöimä toimittaja Arto Nyberg saapui iloisena Suuri Journalistipalkinto 2014 - kilpailun gaalaan Helsingin Vanhalle ylioppilastalolle.

Nyberg on mukana Ylen 100 päivää ilman viinaa -ohjelmassa ja meneillään on alkoholittoman elämän viimeinen kolmannes. Kupliva ilta kollegoiden seurassa ei kuitenkaan kuumota miestä.

– Tähän (alkoholittomuuteen) olen jo tottunut, ihan helppo homma, Nyberg myhäili.

Alkoholin pois jättäminen tuo usein muutoksia jaksamiseen ja myös ulkomuotoon. Nybergillä muutosta on lisännyt se, että hän on jättänyt pois myös hiilihydraatit.

– Jätin leivän pois marraskuussa, että nyt on lähtenyt painosta kuusi kiloa. Olen keksinyt vallankumouksellisen laihdutusmetelmän: Juo vähemmän, syö vähemmän ja liiku enemmän. Ajattelin patentoida tämän idean, karppaamiseen mieltynyt Nyberg nauraa.

Karppauksen myötä Nyberg kertoo syöneensä ”paremmin kuin koskaan”.

– Ennen tuli syötyä huonosti, mutta nyt olen syönyt enemmän kuin koskaan. En vain ole syönyt leipää, pastaa, pizzaa. Ihan oikeata ruokaa olen syönyt ja kilo suklaata menee niin, ettei huomaakaan.

Bonnierin Suuri Journalistipalkinto -kilpailua on järjestetty vuodesta 2011 asti.

Bonnierin journalistikilpailun palkinnot jaettiin keskiviikkona MTV3-kanavalla nähdyssä suorassa lähetyksessä. Gaalan voit katsoa jutun upotuksesta.

Lue myös:

    Uusimmat