Arto Länsman tempaisi: Otti rintaansa rakkaustatuoinnin Tuksulle!

Kohupari Johanna Tukiainen ja Arto Länsman todistavat rakkauttaan jälleen erikoisella tavalla: Arto Länsman otti vasempaan rintaansa sydäntatuoinnin, jossa on Johannan nimi ja parin hääpäivä!

Arto Länsmanin hankkima tuore tatuointi on musta ja tyylitelty sydän, jonka sisällä lukee koukeroisin kaunokirjaimin "Johanna" ja sydämen ulkopuolelle on tatuoitu pariskunnalle tärkeä päivämäärä, heidän hääpäivänsä 26.2.2011.

Arton rakkaustatuointikuvat löytyvät miehen Facebook-sivuilta kuvakansiosta nimeltä True Love. Kuvat on lisätty Facebookiin eilen illalla, ja niitä on yhteensä viisi kappaletta.

Mies on kirjoittanut kuvateksteihin tarkkaa selostusta tatuointioperaatiosta. Hän irvistelee kuvissa sen näköisesti, että rakkaus todella sattuu.

– Nyt suunnitellaan, miksi rakkaus tekee kipeää, Arto kirjoittaa Facebookissa kuvassa, jossa tatuoija on siirtämässä kuvaa miehen iholle.

Kuvissa Johanna Tukiainen tukee tuskallisesti irvistelevää miestään ja hymyilee onnellisena. On-off suhteessa ollut ja häämatkaltaan vastikään palannut pari siis vaikuttaisi olevan tällä hetkellä onnellisesti yhdessä.

– Nyt se ihan valmis, yes, kirjoittaa Arto kuvasarjan viimeisessä kuvassa, jossa hän halaa vaimoaan.

MTV3/Helmi

Kuva: Lehtikuva

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja