Antti Tuisku keskittyy uuteen työhönsä – näin paljon maksaa tapaaminen tähden terapiavastaanotolla

Antti Tuisku on opiskellut itsensä ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi – kertoo, millaisia töitä on sen tiimoilta jo tehnyt 2:28
Videolla Antti Tuisku kertoo tulevista urasuunnitelmistaan ratkaisukeskeisenä lyhytterapeuttina

Antti Tuisku keskittyy vastaisuudessa lyhytterapeutintyöhön.

Heinäkuussa artistiuransa Ruisrockissa päättänyt poptähti Antti Tuisku keskittyy nyt työhönsä lyhytterapeuttina. Ratkaisukeskeisen lyhytterapeutin tutkinnon Helsingin Psykoterapiainstituutissa opiskellut Tuisku kertoo Instagram-tilillään avanneensa varauskalenteriinsa rajatun määrän vapaita aikoja tulevalle syksylle.

Tuiskun vastaanotolle voi hakeutua Minde-hyvinvointipalvelun verkkosivujen kautta. Verkkosivuilla kerrotaan, että Tuiskun erityisosaamisalueita terapiatyössä ovat tavoitteellinen itsensä kehittäminen urheilun ja johtamisen saralla, elämäntasapainon haasteet sekä parisuhteeseen tai päihderiippuvuuteen liittyvät haasteet.

Verkkosivujen mukaan Tuisku tapaa asiakkaitaan etävastaanotolla. Yksi 60 minuutin mittainen tapaaminen Tuiskun vastaanotolla maksaa verkkosivujen mukaan 199 euroa, ja on kallein kaikista Minde-palvelun kautta varattavista vastaanottoajoista.

Tuisku tiedotti varauskalenteriinsa vapautuneista vastaanottoajoista Instagramissa maanantaina 28. elokuuta. Vuorokautta myöhemmin, tiistai-iltapäivällä Tuiskun varauskalenterissa on saatavilla enää yksi vapaa aika.

Tuisku kertoi uusista urasuunnitelmistaan Huomenta Suomen  haastattelussa 16. kesäkuuta. 

– Kyllä näen ja visioin omassa tulevaisuudessani sen, että sitä terapeutin ja valmentajan duunia haluaisin edelleen tehdä, ja sitä olen tässä kaikessa hiljaisuudessa tehnytkin jo vuoden päivät.

Tuisku kertoi jo tuolloin, että hänellä on vuoden aikana ollut asiakkaita vastaanotolla. Hän teki lopputyönsä siitä, kuinka ratkaisukeskeisen lyhytterapian menetelmien avulla huippu-urheilijan omaa potentiaalia ja ymmärrystä potentiaalista pystytään kirkastamaan. Tähän liittyen hän on myös tehnyt töitä lyhytterapeuttina. 

– Operoin puoli vuotta tällaisen korkeamman sarjatason miesjoukkueen kanssa ja siitä on sitten paljon jäänyt minulle näitä urheilijoita, kenen kanssa operoin tänä päivänäkin edelleen, hän sanoi.

 

Lue myös:

    Uusimmat