Antti Tuisku keskittyy artistiuransa päättämisen jälkeen työskentelyyn lyhytterapeuttina – kertoo, mitä töitä on tehnyt alalla jo vuoden

Antti Tuisku on opiskellut itsensä ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi – kertoo, millaisia töitä on sen tiimoilta jo tehnyt 2:28
Antti Tuisku on opiskellut itsensä ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi – kertoo, millaisia töitä on sen tiimoilta jo tehnyt

Antti Tuisku opiskeli hiljattain ratkaisukeskeisen lyhytterapeutin tutkinnon. Artistiuransa päättämisen jälkeen hän aikoo keskittyä näihin töihin.

Poptähti Antti Tuisku, 39, valmistautuu päättämään uransa muusikkona. Tuisku nähdään lavalla viimeistä kertaa Ruisrockissa lauantaina 8. heinäkuuta, jonka jälkeen hän vetäytyy artistiuraltaan. 

Tämän jälkeen Tuisku aikoo vetäytyä kakkosasunnolleen Espanjan Torreviejaan, sekä myöhemmin uusien töiden pariin. Tuisku opiskeli hiljattain ratkaisukeskeisen lyhytterapeutin tutkinnon Helsingin Psykoterapiainstituutissa, ja aikoo tehdä näitä töitä vastaisuudessa. Hän kertoi uusista urasuunnitelmistaan Huomenta Suomen  haastattelussa 16. kesäkuuta. 

– Kyllä näen ja visioin omassa tulevaisuudessani sen, että sitä terapeutin ja valmentajan duunia haluaisin edelleen tehdä, ja sitä olen tässä kaikessa hiljaisuudessa tehnytkin jo vuoden päivät.

Tuisku kertoo, että hänellä on vuoden aikana ollut asiakkaita vastaanotolla. Hän teki lopputyönsä siitä, kuinka ratkaisukeskeisen lyhytterapian menetelmien avulla huippu-urheilijan omaa potentiaalia ja ymmärrystä potentiaalista pystytään kirkastamaan. Tähän liittyen hän on myös tehnyt töitä lyhytterapeuttina. 

– Operoin puoli vuotta tällaisen korkeamman sarjatason miesjoukkueen kanssa ja siitä on sitten paljon jäänyt minulle nätä urheilijoita, kenen kanssa operoin tänä päivänäkin edelleen. 

Sen jälkeen, kun Tuisku päättää uransa artistina, hän haluaa kuitenkin hetken hengähtää ennen uusia tuulia kohti suuntaamista. 

– Se, että tulenko nyt suoraan tuon Ruisrock-keikan jälkeen hyppäämään täysin uusiin saappaisiin ja aloittamaan heti uuden työn, niin en varmasti. Haluan antaa itselleni aikaa myös hautoa kaikkea sitä, miten tässä lähtee ikään kuin sitä uutta uraa rakentamaan. 

Yllä olevalla videolla Antti Tuisku kertoo tulevista urasuunnitelmistaan ratkaisukeskeisenä lyhytterapeuttina. Alla erikoishaastattelu kokonaisuudessaan. 

Antti Tuiskun jäähyväiset - mitä viimeisen levyn jälkeen? 16:46

Lue myös:

    Uusimmat