Ärsyttävätkö tuotteisiin liimatut tarrat? Nerokas niksi auttaa poistamaan ne siististi – tarvitset vain palan teippiä

Oletko aina syönyt Pringlesejä väärin? 0:41
Oletko aina syönyt Pringlesejä väärin? Katso videolta kikka, jolla sipsit saa ehjinä ulos Pringles-purkista.

Verkkolehti Mirror kertoo somessa leviävästä nerokkaasta kikasta, jolla tuotteisiin kiinnitetyt tarrat irtoavat nopeasti, vaivattomasti ja siististi.

Tiukasti tavaroihin kiinnitetyt hintalaput ja tuotekoodit aiheuttavat monesti päänvaivaa niitä irrottaville. Tarrat eivät välttämättä lähde raaputtamisesta huolimatta, ja vaikka ne saisikin pois, voi uuden tuotteen pintaan jäädä ikävä liimatahra muistoksi taistelusta.

Tarrojen irtoamista voi yrittää helpottaa esimerkiksi etikalla, öljyllä tai soodalla, mutta myös palanen teippiä näyttää ajavan asian.

Liimatarrat irtoavat teipillä

Lexie Byers jakaa jo 5,6 miljoonaa katselukertaa keränneellä TikTok-videollaan eteenpäin äidiltään kuulemansa vinkin tarrojen poistamiseen. Kikkaa varten tarvitset vain teippiä.

Jos video ei näy, voit avata sen tästä.

Videolla Lexie ohjeistaa ottamaan teippirullasta palasen ja asettamaan puolet siitä tiukasti tavaraan kiinnitetyn tarran päälle – toinen puolikas jätetään ”hännäksi”, jonka avulla tarra repäistään irti.

Lexie kokeilee videollaan niksiä muovikuppeihin, joiden pohjaan kiinnitetyt tarrat irtoavat kuin unelma. Kommenttikentässä nuorta naista kiitellään kynsiä, aikaa ja hermoja säästävän kikan kertomisesta.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat