Arsenalin kotivire jo historiallisen surkeaa! Chelsea rokotti saksalaisvahdin karun kömmähdyksen tylysti

Arsenal oli pitkään kiinni kolmessa pisteessä jalkapallon Englannin Valioliigassa, mutta Chelsea nousi lopulta 2–1-vierasvoittoon.

Pierre-Emerick Aubameyang puski Arsenalin 13. peliminuutilla johtoon kulmapotkutilanteessa. Tilanne pysyi muuttumattomana 83. minuutille saakka, kunnes Jorginho tasoitti.

Tasoitusosumasta saa ison osan ottaa niskoilleen Arsenalin maalivahti Bernd Leno, joka ei yltänyt keskityspalloon. Pallo päätyi takatolpalla olleelle Jorginholle, joka ohjasi sen maaliin.

Neljä minuuttia myöhemmin Willian ja Tammy Abraham karkasivat vastahyökkäykseen. Willian pelasi pallon maalin eteen Abrahamille, joka voitti Shkodran Mustafin ja laukoi pelivälineen Lenon jalkojen välistä verkon perukoille.

Ottelu oli ensimmäinen kotipeli Arsenalin tuoreelle päävalmentajalle Mikel Artetalle. Arsenalin vire on pahasti kateissa, sillä joukkue on voittanut 12 viime liigapelistään vain yhden.

Arsenalin kotivire on jo historiallisen surkeaa. Perinteikäs Arsenal on kokenut edellisen kerran neljä perättäistä kotitappiota kaikki kilpailut mukaan lukien vuonna 1959.

Sarjataulukossa Arsenal on valahtanut sijalle 12. Chelsea on neljäntenä.

Lue myös:

    Uusimmat