Arsenalilla vain uusia maalintekijöitä, Leverkusen sai apua myös tuomareilta – jätit vahvoja Eurooppa-liigassa

Jalkapallon Eurooppa-liigan suurseurat Arsenal, Leverkusen ja AC Milan nappasivat voitot kilpailun toisen kierroksen otteluissaan torstaina. Arsenal kaatoi Qarabagin 3-0, Leverkusen otti 4-2-kotivoiton AEK Larnakasta ja AC Milan nousi 3-1-voittoon Olympiakosin isäntänä.

Pääkuvan videolla Leverkusenin 2-1-maali, joka näytti vahvasti paitsiolta.

Arsenalin seurahistorian maalintekijätilasto sai kolme uutta nimeä, kun kreikkalaispakki Sokratis Papastathopoulos, 18-vuotias englantilaishyökkääjä Emile Smith Rowe ja 19-vuotias ranskalaislupaus Matteo Guendouzi osuivat Bakussa. Maali oli kaikille heille ensimmäinen Tykkimiehissä.

Sokratis avasi maalinteon jo 4. minuutilla, Smith Rowe ja Guendouzi osuivat toisella jaksolla.

Lontoolaisseura on voittanut molemmat ottelunsa Eurooppa-liigassa ja johtaa E-lohkoa.

Hradecky antautui kahdesti

Lukas Hradecky torjui voiton Leverkusenin maalilla. Isännät joutuivat avausjaksolla takaa-ajajiksi, mutta Leverkusen nousi voittoon Kai Havertzin, Lucas Alarion (2) ja Julian Brandtin osumilla.

Alarion 2-1-maali vaikutti paitsiolta, sillä hänelle suunnattu syöttö osui matkalla Havertziin, ja osuman hetkellä Alario oli paitsioasemassa. Tilanne meni kuitenkin ohi tuomareilta, ja maali hyväksyttiin.

Leverkusen on voittanut molemmat ottelunsa A-lohkossa.

Higuain harhautteli voittomaalin

AC Milanin kotivoitto Olympiakosista ei tullut helpolla. Milan nousi voittoon vasta toisella jaksolla, kun isännät osuivat kolmesti yhdeksän minuutin aikana.

Voittomaalin laukoi tähtihyökkääjä Gonzalo Higuain, joka harhautti itsensä komeasti tekopaikkaan 76. minuutilla.

Milan johtaa F-lohkoa puhtaalla pelillä.

Kaikki Eurooppa-liigan ottelut katsottavissa suorina lähetyksinä cmore.fi-suoratoistopalvelussa. Keskiviikkona vielä kaksi tv-ottelua: