Valioliigassa katsomossa, Eurooppa-liigassa hattutemppu – Chelsea-kasvatti villitsi

Ruben Loftus-Cheek nousi hattutempullaan illan valopilkuksi, kun Chelsea kaatoi BATE Borisovin 3-1 jalkapallon Eurooppa-liigassa torstaina.

Pääkuvan videolla Loftus-Cheekin hattutempun sinetöinyt osuma.

Eurooppa-liiga suorana C Moressa

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun!

C Moren sivulle pääset tästä

Chelsea-luotsi Maurizio Sarri antoi torstain europelissä vastuuta useammalle pelaajalle ykköskoostumuksen ulkopuolelta. Yksi heistä oli Loftus-Cheek, joka on pelannut tällä kaudella vain 33 minuuttia Valioliigassa, eikä ole mahtunut edes kokoonpanoon kuudessa liigaottelussa.

BATE:a vastaan 22-vuotias hyökkääjä latoi kauden ensimmäiset osumansa, ja heti hattutempun edestä. Kaksi ensimmäistä maalia tuli jo kahdeksan minuutin sisällä alkuvihellyksestä ja juhlaosuma 54. minuutilla.

Juttu jatkuu videoiden alla.

BATE:n suomalaishyökkääjä Jasse Tuominen pääsi nurmelle vaihtopenkiltä 71. minuutilla. BATE:n kavennus tuli Aleksei Riosin lapikkaasta 79. minuutilla.

Chelsea jatkaa tahrattomalla saldolla L-lohkon kärjessä. BATE:lla on kasassa kolme pistettä kolmelta kierrokselta ja se on lohkojumbona.