Kohuttu saksalaislupaus taas maalinteossa – Hradeckyn edustama Leverkusen tasoitti juuri ennen taukoa

Leverkusenin saksalaislupaus Kai Havertz iski jo kauden kolmannen osumansa jalkapallon Eurooppa-liigassa. Tilanne Leverkusenin ja AEK Larnakan välisessä ottelussa on avausjakson jälkeen 1-1.

Pääkuvan videolla Havertzin 1-1-tasoitus Larnakan verkkoon.

Havertz tasoitti ottelun juuri ennen taukoa sijoittamalla Karim Bellarabin syötön varmasti Larnakan maaliin.

19-vuotias Havertz on tällä hetkellä Saksan kuumin jalkapallolupaus. Keskikenttäpelaajasta odotetaan maan seuraavaa supertähteä. Hän iski kaksi maalia Leverkusenin ensimmäisessä Eurooppa-liigan lohkopelissä syyskuussa.

Larnaka meni johtoon Ivan Trickovskin osumalla 25. minuutilla. Suomalaisvahti Lukas Hradecky oli tilanteessa voimaton.

Ottelu alkoi klo 20 ja on kesken.

Kaikki Eurooppa-liigan ottelut katsottavissa suorina lähetyksinä cmore.fi-suoratoistopalvelussa. Keskiviikon tv-ottelut alla: