Arsenal jyräsi vastustajansa, myös Manchester United jatkoon – Eurooppa-liigan välieräparit ovat tässä!

Jalkapallon Eurooppa-liigassa puolivälierien 2. osassa lontoolaisseura Arsenal ei antanut Slavia Prahan yllättää toistamiseen. 1. osa Lontoossa päättyi 1–1, mutta Arsenal kaatoi Slavian nyt maalein 4–0 ja meni välieriin yhteismaalein 5–1.

Pääkuvan videolla maalikooste Arsenalin voitosta. Lontoolaisjoukkue iski ottelun alussa kolme maalia 24 minuuttiin ja ratkaisi puolivälieräparin.

Arsenal kohtaa välierissä espanjalaisjoukkue Villarrealin, joka voitti Dinamo Zagrebin 2–1 ja meni välieriin yhteismaalein 3–1. Villarrealia luotsaa Arsenalin entinen valmentaja Unai Emery.

Amsterdamilaisseura Ajax jäi 1–1-tasapeliin Roman vieraana ja putosi jatkosta yhteismaalein 2–3. Roman 1–1-tasoituksen teki bosnialaiskärki Edin Dzeko, kun ottelua oli pelaamatta 18 minuuttia.

Roma kohtaa välierissä Manchester Unitedin, joka kaatoi espanjalaisseura Granadan 2–0. Manchester United oli voittanut myös 1. osan 2–0, joten englantilaisjoukkue meni välieriin yhteismaalein 4–0.

Kaksiosaiset välierät pelataan 29. huhtikuuta ja 6. toukokuuta. Loppuottelu käydään Puolan Gdanskissa 26. toukokuuta.

Alla muiden torstain otteluiden maalikoosteet.