Arrivabene paljasti: Uuden Ferrarin julkistuspäivä selvillä

Ferrarin ensi kauden auton julkaisupäivä on jo selvillä. Tallipäällikkö Maurizio Arrivabene paljasti asian Autosprint-lehden palkintogaalassa.

Ferrari astuu ensi kaudella uuteen aikaan, kun Kimi Räikkösen tilalla tallin toista autoa ajaa Charles Leclerc. Sebastian Vettel aloittaa jo viidennen kautensa punaisissa.

Arrivabene paljasti torstaina, että uusi auto, työnimeltään 670, julkaistaan 15. helmikuuta, eli kolme päivää ennen talvitestien alkua.

– (Teknisen johtajan) Mattia Binotton johtama ryhmä on tehnyt työtä ensi kauden auton kanssa jo kuukausia. Moottorit käyvät jo testipenkeissä ja auton osia on tuotannossa. Suorituskykyyn liittyvät osat tulevat viime hetkellä, vaikka paine kasvaa ajan vähentyessä. Esittelemme auton 15. helmikuuta ja kaiken pitää olla siihen valmista, Arrivabene kertoi.

Ferrari tekee simulaatioitaan ja kehittää auton osia.

– Todellinen testi on radalla. Silloin verrataan talvella kerättyä dataa ja kohdataan muut. Teknikot tekevät kovasti töitä saadakseen auton valmiiksi. Meillä on tietoa simulaattorista, mutta suorituskyvystä on liian aikaista puhua, Arrivabene sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat