"Armi aiheutti päänvaivaa ihanuudellaan"

Dannyn vuosikymmenet julkisuuden valokeilassa ovat tarkoittaneet myös yhteispeliä median kanssa. Armi hurmasi koko kansan, Dannyn mukaan lukien, jonka seurauksena syntyi otsikoita. Mies ei kuitenkaan koe joutuneensa koskaan lehdistön hampaisiin, vaan kiittää mediaa kohtuullisesta kohtelusta.

Kun Danny aloitti musiikkiuransa vuonna 1963, idoleista kirjoitettiin juttuja nuorten- ja naistenlehtiin. Pikkuhiljaa musiikkialan tähdistä alettiin tehdä artikkeleita Hymyyn ja Nykypostiin. Hymyllä oli puoli miljoonaa lukijaa ja se eli paljastusjutuilla. Kun vuosia myöhemmin lehtihyllyille ilmestyivät 7 päivää, OHO ja juorulehdeksi muuttunut Katso, julkkiskirjoittelu muuttui Dannyn mukaan selvästi.

"Paljous on aiheuttanut sen, että varsinaiset julkkikset, joilla on jotain substanssia, välttelevät niitä lehtiä."

Danny on huomannut, että keltainen lehdistö on luonut eräänlaisen tähtöskulttuurin. Kun julkkiksista ei enää irronnut uutisia, povipommien ja kaunottarien rakkauselämistä riitti kirjoitettavaa.

Yli 45-vuotisen uransa aikana Dannysta on tehty valtava määrä erilaisia otsikoita ja juttuja. Mies ei koe joutuneensa koskaan pahemmin median hampaisiin, mutta joskus joitakin väärinymmärryksiä on tapahtunut.

"Armi aiheutti päänvaivaa ihanuudellaan. Siitä kirjoitettiin paljon ja oli erilaisia juttuja", Danny tokaisee.

Nyt on muiden vuoro

Danny muistuttaa, että kun haastattelun lausetta ei siteeraa kunnolla, asiasisältö muuttuu. Esimerkiksi Dannyn ja Tapani Kansan ensikohtaaminen oli saanut lehdessä erilaisen muodon, kun lauseesta oli jätetty muutama olennainen yksityiskohta pois.

"Kerroin, että Tapani Kansa ja Olavi Kaskisuo tulivat eräälle keikalle juttelemaan kanssani keikkayhteistyöstä. Toimittaja oli kirjoittanut, että Tapani Kansa ja Danny tapasivat Dannyn toimistolla. Kaskisuo oli jätetty pois, eikä mainittu, että he tulivat tervehtimään minua neuvottelumielessä. Asiasisältö muuttui olennaisesti."

Vuosikymmeniä kestäneen uransa aikana Danny on ehtinyt antaa niin monia haastatteluita, että nyt on miehen mukaan muiden vuoro. Vuosikymmenien pituinen suhde median kanssa on sujunut Dannyn mukaan hyvin.

"Kiitän ympäröivää maailmaa ja mediaa kohtuullisesta kohtelusta."

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja