Ariana Grande murtui taas kyyneliin lavalla – julkaisi tunteikkaan viestin: "Käyn yhä läpi paljon asioita"

Ariana Grande avautuu kohtaamistaan vaikeuksista.

Poptähti Ariana Grande murtui jälleen kyyneliin lavalla. St Louisin kaupungissa Missourissa esiintynyt Grande purskahti itkuun esittäessään kappaletta R.E.M, joka kertoo hänen entisestä kihlatustaan Pete Davidsonista.

Kesäkuussa Granden nähtiin itkevän kesken konsertin, kun hän esiintyi edesmenneen ex-poikaystävänsä Mac Millerin kotikaupungissa Pittsburghissa.

Grande kyynelehti myös maaliskuussa aloittaessaan maailmankiertueensa. 

Missourin esiintymisensä jälkeen Grande julkaisi Instagram-tilillään tunteikkaan viestin, jonka on sittemmin poistanut. Kirjoituksessaan Grande kertoi, että viimeisen vuoden aikana tapahtuneet asiat vaikuttavat häneen edelleen.

– Tunnen kaiken hyvin voimakkaasti. Olen sitoutunut tekemään tämän kiertueen sellaisessa vaiheessa elämääni, jossa käyn yhä läpi paljon asioita, joten toisinaan itken paljon, hän kertoi.

Viime syyskuussa Granden entinen poikaystävä Mac Miller löydettiin kuolleena kotoaan. Vain kuukausi suru-uutisen jälkeen Grande erosi kihlatustaan Pete Davidsonista. Pari ehti olla kihloissa vain muutaman kuukauden.

– Jaan tämän, koska olen kiitollinen ja haluan teidän tietävän, että jos teihinkin sattuu, pystytte selviämään siitä, ettekä ole yksin. On hankalaa tasapainotella muista huolehtimisen, työnteon ja itsestään huolehtimisen kanssa.  

Ariana Grande nähdään Hartwall Arenalla 5. lokakuuta.

Lähteet: Independent, E! News

Lue myös:

    Uusimmat