Mainos

Argentiinalaismiehen epäillään hyväksikäyttäneen tytärtään ja hankkineen 7 lasta tämän kanssa

Argentiinalainen mies on pidätetty epäiltynä vuosikymmeniä kestäneestä tyttärensä seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Miehen epäillään saaneen seitsemän lasta oman tyttärensä kanssa.

Argentiinalaisen El Tribuno-lehden mukaan 56-vuotias mies pidätettiin sen jälkeen, kun hänen nyt 31-vuotias tytär kävi lääkärissä lapsensa kanssa. Lääkärin kysyessä lapsen isästä, nainen kertoi, että lapsen isä on itseasiassa myös hänen oma biologinen isänsä.

Kun viranomaiset ottivat naiseen yhteyttä, tämä kertoi myös että hänen isänsä on raiskannut häntä siitä saakka, kun tytär oli 9-vuotias ja raiskauksien seurauksena on syntynyt yhteensä seitsemän lasta. Hyväksikäyttö oli naisen mukaan alkanut hänen äitinsä kuolemansa jälkeen, jolloin hänen isänsä kertoi tyttärelleen, että tämän oli nyt otettava vaimon rooli.

Nainen on The Independentin mukaan kertonut paikallismedialle pelänneensä henkensä puolesta siitä saakka kun hyväksikäyttö alkoi.

Argentiinan poliisi on sanonut, että miestä esitettiin pidätettäväksi jo viime kuussa, mutta hän katosi poliisin tavoittamattomiin. Viime viikolla poliisi löysi hänet.

Hyväksikäyttöjen epäillään tapahtuneen Las Termas de Rio Hondon lomakylässä.  

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.