Apulannan rivit rakoilevat vaalihuumassa: Olen erittäin ärsyyntynyt

Apulanta-bändin pääjehu Toni Wirtanen ei ole tyytyväinen rumpali Sipe Santapukin julkiseen tukeen presidenttiehdokas Sauli Niinistölle.

Apulannan laulaja Toni Wirtanen ei hyväksy Sipen julkista Sauli-hypetystä, koska Tonin mielestä näin ollen koko bändi luetaan helposti Niinistön kannattajiin. Wirtanen kertoo mietteistään Apulannan nettisivuilla otsikolla "Irtisanoutuminen Niinistön kampanjasta".

– Haluan omasta puolestani irtisanoutua kaikesta osallisuudesta Niinistön kampanjaan - tai ylipäätään mihinkään poliittiseen vaalikampanjaan. On selvää, että jokaisella on oikeus poliittiseen mielipiteeseen -tämä on jopa toivottavaakin-, mutta en voi hyväksyä sitä, että Santapukin osallistumisen kautta yhtyeemme nimi tulee liitetyksi Niinistön kampanjaan, Wirtanen kirjoittaa.

Wirtanen korostaa kirjoituksessaan, ettei Apulanta tue Niinistön vaalikampanjaa, vaan kyseessä on Santapukin henkilökohtainen ratkaisu. Teksti ei myöskään ole kannanotto Pekka Haaviston kampanjan puolesta. Wirtanen on selvästi harmissaan bändikaverinsa toiminnasta.

– Olen erittäin ärsyyntynyt ja pettynyt Santapukin ratkaisuun, enkä voi ymmärtää, miksi hän on siihen päätynyt, Toni kirjoittaa.

Aiheesta uutisoi ensimmäisenä Yle X Popuutiset.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat