Mainos

Apua synnytyskipuihin – viimeisillään raskaana olevan naisen tankotanssiesitys hämmentää

Raskaana olevan äidin tankotanssiesitys on saanut lukuiset ihmiset hämilleen. Miten ihmeessä hän pystyi siihen?

Englantilaisen Kat Baileyn sunnuntainen tankotanssiesitys poikkesi melko paljon tavallisesta harjoituksesta. Lajia harrastavan äidin Facebookiin lataamalla videolla näkyy, kuinka hän keikkuu tangolla ylösalaisin ja pyörähtelee sujuvasti isosta vauvavatsastaan huolimatta.

Hurjinta tapauksessa on se, että esitys tapahtui vain muutama tunti ennen synnytystä. Nainen keikkui tangolla, vaikka hänen lapsivetensä oli juuri mennyt. 

Tankotanssi vei ajatukset pois kivusta 

Kolmenkymmenen sekunnin videolla leopardikuvioisiin housuihin pukeutunut äiti keikkuu tangolla vaivattoman näköisesti painovoimaa uhaten.

– Muutama tunti ennen sairaalaan lähtöä ajattelin tehdä tankotanssiliikkeitä supistusten välillä, äiti kirjoittaa suosituksi nousseessa Facebook-päivityksessään.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Ajattelin tehdä muutamia liikkeitä osoittaakseni, että pystyn yhä siihen, sunnuntaiyönä kuvatulla videolla todetaan.

Alas laskeuduttuaan äiti toteaa videolla, että vauva voi nyt tulla. Joshua-vauva syntyikin heti seuraavana aamuna terveenä kello 11.25.

Bailey kertoo tankotanssin auttaneen häntä hyvin paljon koko raskauden ajan. Liikkeet veivät hänen mukaansa ajatukset tehokkaasti pois kivusta ja antoivat jotain tekemistä. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Nyt tuore äiti viettää äitiyslomaa muutaman viikon ajan, mutta aikoo sen jälkeen palata mahdollisimman nopeasti suuren intohimonsa, eli tankotanssin pariin. 

Lähde: TheSun 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.