Apu: Antonio Flores haki ammattiapua risteilytappelun jälkeen

Antonio Flores on hakenut apua ja jättänyt alkoholin käytön toistaiseksi.

Parturi-kampaaja ja tv-tähti Antonio Flores kertoo tänään keskiviikkona ilmestyneessä Apu-lehden haastattelussa hakeneensa ammattiapua tulisen temperamenttinsa hallintaan.

Flores ajautui joulukuussa risteilyllä nujakkaan, jossa hän tönäisi ja löi avokämmenellä naista, joka oli kaatanut juomat hänen päälleen. Välikohtauksesta seurasi tappelu, sillä molempien osapuolten ystävät puuttuivat tilanteeseen. Flores seurueineen joutui putkaan.

– Olin juonut vähän alkoholia – tai ehkä vähän enemmän. En ollut humalassa. Meidän kulttuurissamme on tapana, että tosiystävien kanssa juodaan samasta lasista, joka kiertää. Määrää ei huomaa. Otin kyllä enemmän kuin normaalisti, Flores muistelee uudessa Apu-lehdessä.

Asia tuli julkisuuteen tammikuussa, kun 7 Päivää uutisoi siitä. Tämän jälkeen Flores julkaisia tiedotteen.

– En kykene liiaksi korostamaan sitä kuinka pahoillani tapahtuneesta olen. En voi hyväksyä omaa tapaani reagoida tilanteessa ja aion hankkia apua, jotta jatkossa osaan reagoida toisin, hän kirjoitti tuolloin.

Nyt Flores kertoo Apu-lehdelle tavanneensa ammattilaista, joka auttaa häntä hallitsemaan temperamenttiaan.

– Jos puhun vain kavereitteni kanssa, jotka melkein kaikki ovat latinoja, en saa aina oikeita neuvoja siihen, miten Suomessa pitäisi olla ja elää. Siksi on hyvä puhua ihmisen kanssa, joka on tottunut käsittelemään ongelmatilanteita, Flores sanoo haastattelussa.

Hän kertoo myös tulleensa varovaisemmaksi alkoholin käytön kanssa.

– Päätin pitää taukoa alkoholin käytössä. Kolmeen kuukauteen en ole juonut mitään. En ole käynyt diskoissa tai baareissa, vain kavereiden kanssa syömässä ja sitten kotiin. Olen tullut varovaisemmaksi.

Lue myös:

    Uusimmat