Mainos

April-kirahvi inspiraationa: Viimeisillään raskaana olevan naisen videosta järjetön hitti!

Tiineen April-kirahvin suosiota matkivan, raskaana olevan Erinin livevideosta tuli järjetön hitti.

Yhdysvalloissa New Yorkin osavaltiossa sijaitsevassa eläintarhassa vahditaan herkeämättä raskaana olevan April-kirahvin vointia. Kirahvin raskauden etenemistä voi seurata kuka tahansa myös YouTuben livevideon välityksellä.

Eräs nainen on päättänyt ottaa ilon irti April-kirahvin suosiosta. Viimeisillään raskaana oleva Erin Dietrich päätti testata, olisiko hänen suosionsa yhtä vahva kuin Aprilin.

Dietrich peitti kasvonsa kirahvinaamarilla ja pisti Facebookin livelähetyksen pyörimään.

Vaikka nainen ei tunnu makuuhuoneessaan muuta kuin kuljeskelevan ympäriinsä – kuin aito April-kirahvi! – ja jumppaavan, on tällä hillittömällä videolla ollut jo miljoonayleisö. Videota on katsottu jo liki 25 miljoonaa kertaa! Videota on myös jaettu satoja tuhansia kertoja. Lisäksi sitä on kommentoitu yli 88 000 kertaa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Suosio yllätti Dietrichin täysin.

– Kaikki ystäväni ovat pilkanneet minua ja pakkomiellettäni Apriliin, joten ajattelimme vain, että: "Hei, meidän pitäisi tilata kirahvinaamio", Dietrich kertoi idean synnystä Facebookissa.

– Selvästikin me elämme jännittävää elämää täällä Dietrichin taloudessa, nainen nauraa.

April-kirahvilla järjetön suosio

Hampursvillessa sijaitseva Animal Adventure Park -eläintarha lähettää April-kirahvin raskauden etenemisestä YouTubessa livekuvaa, joka ehdittiin jo kerran poistaa netistä alastomuuskohun saattelemana.

YouTube poisti livelähetyksen palvelimeltaan saatuaan runsaasti valituksia sen "alastomuudesta ja seksuaalisesta sisällöstä".

YouTube palautti kuitenkin lähetyksen pian takaisin sivuilleen, joten raskautta pääsee jälleen seuraamaan ympäri maailmaa. Livevideota onkin katsottu jo liki 34 miljoonaa kertaa.

Huolimatta suosiostaan kumpikaan ei ole vielä synnyttänyt: ei Dietrich eikä April. Aprilin laskettu aika on vasta huhtikuun puolessa välissä, mutta siitä huolimatta tiineen kirahvin odotusaika kiehtoo miljoonia ihmisiä ympäri maailmaa.


Lähteet: The Sun, Facebook

***

8:32

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.