Applen muotoilugurun suunnittelema sormus on täysin timanttia – huutokaupasta odotetaan jättisummaa

Applen muotoilupäälikkö Jony Ive on päässyt otsikoihin luomalla täysin timantista valmistetun sormuksen hyväntekeväisyystarkoitukseen. (RED) Diamond Ringilksi nimitetystä hulppeasta luomuksesta uutisoi 9to5Mac.

Applen designosaston johtaja Jony Ive on tunnetusti kiinnostunut erilaisten materiaalien käytöstä ja muovaamisesta, ja nyt herra on yhdessä suunnittelija Marc Newsonin kanssa luonut sormuksen, joka taatusti kääntää katseita. Kaksikon timanttisormus on valmistettu kokonaan timantista, ja huutokaupattavan korun odotetaan menevän kaupaksi jopa satojen tuhansien dollareiden hinnalla.

Projektissa on kyse hyväntekeväisyydestä. Sormus valmistetaan (RED) Auction -huutokauppatapahtumaa varten, ja sen myymisestä saatava tuotto käytetään kokonaisuudessaan HIV:n vastaiseen taisteluun kahdeksassa Afrikan maassa.

Sormus muotoillaan varta vasten huutokaupan voittaneen tahon kokoa vastaavaksi, ja se valmistetaan kaivertamalla suuremmasta timantista. Timanttisormus kaupataan Miamissa 5. joulukuuta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja