Apple Watchista tuli juuri entistä kiinnostavampi: Tässä syy

Apple on tänään julkaissut merkittävän käyttöjärjestelmäpäivityksen Apple Watchille. WatchOS 2 tuo kelloon paljon parannuksia, jotka tekevät Applen älykellosta aikaisempaa houkuttelevamman.

Tässä uudistuksista tärkeimmät.

Jos olet aikeissa ostaa äskettäin lanseeratun iPhone 6S:n, Apple Watch on erityisen kiinnostava. Watch tukee Live Photos -toimintoa, joka tekee valokuvista eläviä, toisin sanoen niissä on liike, joka tallennetaan hetken ennen kuvan ottamista ja sen jälkeen. Apple Watchissa toiminnolla otetun kuvan saa elämään painamalla kuvan kohdalla näyttöä voimakkaammin.

Watchin Facebook Messenger -sovelluksells voi päivityksen jälkeen lähettää audio- ja tekstiviestejä.

Applen iTranslatella voi puolestaan kääntää yli 90 kieltä puhumalla suoraan kelloon.

Useille käyttäjille kiinnostava parannus on kellotaulujen määrän lisääminen.

Apple Watchin sivussa olevalla kruunupainikkeella on nyt enemmän tehtäviä. Sillä voi käyttää Time Travel -toimintoa, jonka avulla kellotaulu näyttää menneet ja tulevat tapahtumat kalenterista. Time Travelia voi käyttää myös sää- ja uutistietojen selaamiseen.

Apple Watchin langattomia yhteyksiä on parannettu. Nyt älykello osaa ottaa yhteyden wi-fi-verkkoon ilman, että iPhonella pitää kirjautua verkkoon ensin. Puhelimen voi jättää kauemmaksi esimerkiksi toiseen huoneeseen, ja kellon yhteydet toimivat siitä huolimatta.

Apple Watch toimii päivityksen jälkeen yökellona. Nightstand -toiminto muuttaa kellon näytön vaaka-asentoon, ja samaan aikaan kruunupainike muuttuu herätyskellon torkkupainikkeeksi.

Lue myös:

    Uusimmat