Anu Sinisalo yllättyi tanssitreeneissä: Luulin olevani parempi

Näyttelijä Anu Sinisalo on päässyt tanssimisen makuun aloitettuaan toden teolla harjoittelun parinsa Jani Rasimuksen kanssa.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman kisaajat ovat jo parin viikon ajan treenanneet ahkerasti tähtitanssijoiden harjoitussaleilla. Myös näyttelijä Anu Sinisalo on viihtynyt parinsa Jani Rasimuksen kanssa tanssisalilla useana päivänä ja monen tunnin jaksoissa.

Vaikka liikunta on kuulunut elämään jo aiemmin, ahkera harjoittelu on alkanut tuntua näyttelijän kropassa.

– Olen kyllä ollut väsynyt. Iltaisin keho tietää tehneensä monta tuntia liikkeitä, joihin se ei ole tottunut. Kovimmilla ovat olleet pohkeet ja selkä, mutta ei siinä muutenkaan paljon pääse lintsaamaan, Sinisalo kertoo.

Tanssiaskelten harjoittelu on ollut haastavaa, mutta muuta Sinisalo ei odottanutkaan. Toinen treeneissä ilmi tullut asia sen sijaan yllätti näyttelijän.

– Odotin, että olisin ollut parempi ja että osaisin jo enemmän! Mutta selvisi, että en osaakaan, opetus lähti ihan lapsen tasolta. Jani on saanut olla kärsivällinen, ja on onneksi ollutkin sitä.

Raskaita tanssisalilla vietettyjä tunteja Sinisalo on pyrkinyt tasoittelemaan iltaisin omassa rauhassa.

– Harjoittelu on ollut fyysisesti todella rankkaa, ja iltaisin olenkin tehnyt vain lähinnä palauttavia kävelylenkkejä koiran kanssa. Ne mielestäni tasapainottavat hyvin ja rauhoittavat päätä.

Ensimmäinen suora lähetys on kaikille tanssijoille jännä paikka, mutta Sinisalo ei ole vielä uhrannut koitokselle liikaa ajatuksia. Lähipiiri on kutsuttu paikan päälle kannustamaan, mutta muuten h-hetkeä kohti edetään pienin askelin.

– Nyt mennään vain päivä ja treeni kerrallaan, se suora lähetys tulee sitten jossain vaiheessa. Olen saanut tuttavilta tosi kannustavia kommentteja, ja olen niistä hirmu iloinen, nainen toteaa.

Tanssii Tähtien Kanssa alkaa 14. syyskuuta 2014 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat