Anu Saagim on saanut tappouhkauksia Veitola-kohun vuoksi: "En uskalla enää mennä Suomeen"

Päätoimittaja Anu Saagimin kipakat kommentit ovat olleet yksi tämän viikon kuumimmista puheenaiheista sosiaalisessa mediassa. Saagim kertoo virolaislehdessä saaneensa kohun vuoksi jopa tappouhkauksia. 

Kärkkäästä kielestään tunnettu Anu Saagim joutui kohun silmään sen jälkeen, kun hän kommentoi Ylen Perjantai-ohjelman haastattelussa juontaja, toimittaja Maria Veitolan ulkonäköä halveksivaan sävyyn. Saagim kutsui Veitolaa haastattelussa rumaksi. 

Kyseessä ei ollut ensimmäinen kerta, kun Saagim kommentoi Veitolan ulkoista olemusta. Vuonna 2015 Saagim ehdotti Veitolalle kauneusleikkausta Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa. 

Nyt Saagim kertoo virolaisen Õhtulehden haastattelussa, että hän on saanut kommenttiensa vuoksi jopa tappouhkauksia. 

– Vihakirjeiden lähettäjät ovat kaikki naisia. Kirjeissä kerrotaan, että tapamme sinut, Saagim kuvailee lehdessä. 

Saagimin mukaan kirjeet ovat osoitus niiden lähettäjien huonosta itsetunnosta. MTV.fin haastattelussa Saagim toteaa suomalaisten olevan turhan herkkänahkaisia. 

– En rupea itkemään tai loukkaannu. Minulla on vahvempi nahka ja olen rautaisempi leidi. Kun tulen Suomeen, minun täytyy muistaa pitää suuni supussa. Täytyy kai käydä joku koulutus suomalaisten huumorintajusta. Suomalaiset menevät shokkiin niin pienistä jutuista, Saagim lataa.

Lue myös:

    Uusimmat