Antti Tuisku saapui punaiselle matolle korsetissa ja näyttävän turvaseurueen kera: "Enhän voi minnekään mennä enää ilman näitä"

Antti Tuisku saapui tyrmäävän Valittu kansa musiikkivideolta tuttujen henkilöiden kanssa – ylistää tuoretta albumiaan:"Tuollaista menestystä ei ole minulla aikaisemmin ollut" 4:14
Antti Tuisku saapui tyrmäävän Valittu kansa musiikkivideolta tuttujen henkilöiden kanssa – ylistää tuoretta albumiaan: "Tuollaista menestystä ei ole minulla aikaisemmin ollut"

Paluun tehnyt Antti Tuisku edustaa Emma Gaalassa kokonaisen seurueen kanssa. 

Suomalaisen musiikkimaailman kirkkaimmat tähdet palkitaan vuotuiseen tyyliin lauantaina 8. helmikuuta juhlittavassa Emma Gaalassa

Paikalle on monien muusikoiden joukossa saapunut juuri tauoltaan paluun tehnyt poptähti Antti Tuisku, joka julkaisi perjantaina 7. helmikuuta 12. studioalbuminsa Valittu kansa. Tuisku myös esiintyy itse Emma Gaalassa myöhemmin. 

Tuisku saapui gaalan punaiselle matolle näyttävänä aurinkolaseihin sonnustautuneen seurueensa kanssa. 

– Enhän mie voi minnekään mennä enää ilman näitä miun bodyguardeja! Tämähän on miulle ihan normaalia arkea. Espanjassa voi ehkä mennä ilman näitä, mutta ei täällä Suomessa, Tuisku vitsaili MTV Uutisten haastattelussa.

Laulaja edusti punaisella matolla mustassa puvussa, jonka takin päällä nähtiin valkoinen korsetti. Tyyli oli Tuiskun mukaan hänen stailaajansa Vesa Silverin käsialaa. 

– Inspiraatiota on haettu tuolta rapakon toiselta puolelta, tässä on Fiona Timantin tekemä korsetti ja täällä alla on Turon puku ja Margielan kengät, joilla olen muuten treenannut tanssia, ja hyvin sujuu! 

Lue myös:

    Uusimmat