Antti Tuisku saa kuulla Heikki-pappansa karuista sota-ajoista: "Tällaista tekstiä en ole nähnyt"

Antti Tuisku saa tietää Heikki-pappansa karuista sotavuosista 3:03
Antti Tuisku saa tietää Heikki-pappansa karuista sotavuosista

Antti Tuisku lukee Heikki-pappansa sotakokemuksista Sukuni salat -ohjelmassa.

Sukuni salat -ohjelmassa oman sukunsa menneisyyttä selvittää ohjelman toisella tuotantokaudella muun muassa muusikko Antti Tuisku. Jaksossa Tuisku saa vastauksia muun muassa hänen mieltään pitkään askarruttaneeseen kysymykseen siitä, millaisena hänen edesmennyt pappansa Heikki koki aikoinaan sodan. 

Sarjan avausjaksossa kerrotaan Heikki-papan valehdelleen aikoinaan ikänsä, jotta pääsisi sotaan. Tuisku saa lukea pappansa kirjoittamaa kirjettä, jossa Heikki kertaa rintaman tapahtumia. Papan karut kertomukset saavat myös Tuiskun liikuttumaan. 

– Tällaista tekstiä en ole nähnyt, ja tässähän se vastaus ikään kuin on siihen mun kysymykseen, että miksi Heikki-pappa ei halunnut puhua niistä asioista. Niin se tulee tässä tosi selvästi esille, Tuisku miettii. 

Yllä olevalla videolla Antti Tuisku lukee Heikki-pappansa sotakokemuksista ja laulajalle selviää myös, mitä muuta Heikki päätyi tekemään rintamalla ollessaan.

Sukuni salat alkaa MTV3-kanavalla ja maksuttomassa mtv-palvelussa sunnuntaina 3.4. klo 20. Seuraava jakso katsottavissa ennakkoon mtv-palvelussa. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat