Antti Tuisku mukana uudella Sukuni salat -kaudella! Tämä sai harvakseltaan tv-sarjoja tähdittävän laulajan osallistumaan ohjelmaan

Antti Tuisku nähdään keväällä alkavalla Sukuni salat -ohjelman toisella kaudella.

Viime vuonna ensi kertaa päivänvalon nähnyt Sukuni salat -ohjelma palaa huhtikuussa MTV3-kanavalle ja mtv-palveluun uusin, toisen tuotantokauden jaksoin. Ohjelmassa selvitetään ja avataan tunnettujen suomalaisten sukujuuria ja -tarinoita.

Tulevalla kaudella yksi suvustaan ennenkuulumatonta tietoa saava julkisuudenhenkilö on laulaja Antti Tuisku.

Tuisku kertoo MTV Uutisille, että häntä saa nykyään houkutella melko sinnikkäästi osallistumaan tv-ohjelmiin, ja että hän harkitsee pitkään ja tarkasti, mihin osallistuu ja mihin ei.

– Mutta tuon suhteen minulla oli tosi vahvasti fiilis, että jos minua sinne pyydetään, niin haluan tehdä sen, hän sanoo.

Ohjelman kuvaukset kestivät Tuiskun osalta kolme päivää.

– Muistan, että fiilikseni jokaisen päivän päätteeksi oli sellainen, että olin ihan monttu auki. Kun pääsin kotiin, niin puhuin hulluna isälleni ja äidilleni, että oletteko tienneet, että on ollut tämmöistä ja tämmöistä, hän sanoo.

Tuisku pitää ammattilaisten tarjoamaa mahdollisuutta kurkistaa omiin sukujuuriin äärimmäisen suurena etuoikeutena ja rikkautena. Hän kertoo saaneensa ohjelman avulla loogisia vastauksia muun muassa tunnepuolella askarruttaneisiin asioihin.

Vaikka Tuiskun suvun tarina kerrotaan katsojille laulajan kautta, ei hän osallistunut ohjelmaan vain itsensä vuoksi. Vaakakupissa painoi mahdollisuus tarjota myös läheisille, sukulaisille ja perheenjäsenille katsaus suvun historiaan.

– Jos minä en lähtisi mukaan tuollaiseen tutkimusmatkaan, niin sehän tarkoittaisi myös sitä, ettei kukaan muukaan meidän suvustamme ikinä saisi tietää niitä asioita, mitä tuossa saatiin tietää, hän sanoo.

– Koin, että kyse oli paljon suuremmasta kuin minusta.

Matkalle sukunsa menneisyyteen Sukuni salat -ohjelmassa toisella kaudella lähtevät myös Paula Noronen, Michael Monroe, Miitta Sorvali, Roope Salminen, Sikke Sumari, Lasse Kukkonen, Erin Anttila, Martti Syrjä jaLinda Lampenius.

Sukuni salat alkaa MTV3-kanavalla ja maksuttomassa mtv-palvelussa sunnuntaina 3.4. klo 20. Seuraava jakso katsottavissa ennakkoon mtv-palvelussa. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.


Lue myös:

    Uusimmat