Antti Tuisku pinkaisi kovan ajan täysmaratonissa – somessa ylistetään: "Olet sie mahoton"

Antti Tuisku on opiskellut itsensä ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi – kertoo, millaisia töitä on sen tiimoilta jo tehnyt 2:28
Katso myös: Antti Tuisku kertoi Huomenta Suomessa ratkaisukeskeisen lyhytterapeutin töistään

Antti Tuisku juoksi täysmaratonin ensimmäistä kertaa elämässään.

Ruisrockissa artistiuransa päättänyt ja nykyisin lyhytterapeuttina työskentelevä Antti Tuisku kertoo Instagramissa juosseensa elämänsä ensimmäisen täysmaratonin. Entinen poptähti kertoo Instagram-tilillään pinkoneensa 42,195 kilometrin matkan ajassa 3 tuntia, 15 minuuttia ja 42 sekuntia.

– Elämäni eka täysmaraton. Aika 3:15:42. Seuraavalla kerralla (jos sellainen tulee) ei ihan näin varman päälle, artisti kirjoittaa Instagramiin jakamassaan postauksessa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Tuiskun someseuraajat ylistävät tämän kunnioitettavaa suoritusta postauksen kommenttikentässä.

– KOVA! laulaja Sanni kirjoittaa.

– Huikee veto! estejuoksija Topi Raitanen ylistää.

– Olet sie mahoton, kolmas someseuraaja ihmettelee.

Ratkaisukeskeisen lyhytterapeutin tutkinnon Helsingin Psykoterapiainstituutissa opiskellut Tuisku kertoi uusista urasuunnitelmistaan Huomenta Suomen  haastattelussa 16. kesäkuuta. 

– Kyllä näen ja visioin omassa tulevaisuudessani sen, että sitä terapeutin ja valmentajan duunia haluaisin edelleen tehdä, ja sitä olen tässä kaikessa hiljaisuudessa tehnytkin jo vuoden päivät.

Tuisku kertoi jo tuolloin, että hänellä on vuoden aikana ollut asiakkaita vastaanotolla. Hän teki lopputyönsä siitä, kuinka ratkaisukeskeisen lyhytterapian menetelmien avulla huippu-urheilijan omaa potentiaalia ja ymmärrystä potentiaalista pystytään kirkastamaan. Tähän liittyen hän on myös tehnyt töitä lyhytterapeuttina. 

– Operoin puoli vuotta tällaisen korkeamman sarjatason miesjoukkueen kanssa ja siitä on sitten paljon jäänyt minulle näitä urheilijoita, kenen kanssa operoin tänä päivänäkin edelleen, hän sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat