Mainos

Antti Rinne iloitsi Lohjan torilla taloustilanteesta: Ensimmäistä kertaa 12 vuoteen ei tarvitse keskustella leikkauslistoista – "Olen todella tyytyväinen ja innoissani"

2:59

Hallitusneuvotteluja vetävä Antti Rinne (SDP) ehti lauantaiaamuna kampanjatyöhön Lohjan torilla.

Keskustelut Helsingin Säätytalolla ovat Rinteen mukaan edenneet, mutta avoimia asioita riittää. Etenkin talouskysymyksissä riittää nyt pohdittavaa.

Lohjalla Rinne antoi kuitenkin ymmärtää, ettei Suomen taloustilanne pakota antamaan neuvottelijoille erityisen kylmää kyytiä.

– On mielestäni mielenkiintoista, että tällä tavalla kysytään tätä asiaa. Mehän olemme ensimmäistä kertaa 12 vuoteen tilanteessa, jossa ei tarvitse keskustella leikkauslistoista, vaan voidaan keskustella siitä, miten voidaan satsata uudenlaiseen talouskasvuun, kestävään kasvuun ja suomalaisen yhteiskunnan oikeudenmukaisuuteen, Rinne sanoi.

– Olen todella tyytyväinen ja innoissani siitä, että nyt ollaan tällaisessa tilanteessa.

Rinteen mukaan tilanne ei kuitenkaan tarkoita sitä, että Suomi lähtisi velkaantumaan hallitsemattomasti tai rapauttamaan talouttansa.

"Meillä on talouskysymykset vielä auki"

Tiedettävästi yksi hallitusneuvotteluissa eripuraa herättänyt tekijä on verotus.

Puolueet, etenkin SDP ja keskusta, eivät ole päässeet yhteisymmärrykseen siitä, minkälaisilla veroilla esimerkiksi uusia menoeriä voitaisiin rahoittaa.

– Meillä on talouskysymykset vielä auki, Rinne kommentoi.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja