Antti Reini sai uutuussarjan kuvauksissa ikuiset vammat: "Eivät ole palautuneet siitä vieläkään"

Monia rikollisrooleja tähdittänyt näyttelijä Antti Reini paljastaa, katsooko hän rötösohjelmia vapaa-ajallaan 1:38
Monia rikollisrooleja tähdittänyt näyttelijä Antti Reini paljastaa, katsooko hän rötösohjelmia vapaa-ajallaan

Talvipakkanen koetteli Antti Reiniä Poromafia-sarjan kuvauksissa.

Mustalla huumorilla höystetty, Lappiin sijoittuva rikossarja Poromafia starttaa C Moressa 26. tammikuuta. Sarjan keskiössä on arktisia bisneksiä ja loputtomia erämaita hallitsevan perheen sisäinen valtataistelu, ja sitä tähdittävät niin kotimaiset kuin kansainvälisetkin näyttelijätähdet.

Suomalaisnäyttelijä Antti Reini esittää Poromafiassa kelkkaliivijengin asekersanttia, joka pyrkii pitämään kerhon sisäistä järjestystä yllä. Juonenkäänteitä on luvassa, mutta niistä mies ei vielä liiemmin hiisku.

– Mutta sanotaanko näin, että ihminen, joka on tosi tarkka ja pedantti tietyistä asioista, niin jossain vaiheessa sille tapahtuu jotain. Se tekee yhden väärän liikkeen tai hänen rutiininsa kärsivät, ja seuraukset voivat olla aika tuhoisat, hän vihjaa.

– Ja minulla on myös hieno rakkaustarina tässä! Vähän erilainen kuin yleensä, hän lisää.

Poromafiaa kuvattiin talvella ja keväällä Lapin hyisenkylmissä olosuhteissa. Reini sai kokea pohjoisen pakkaset nahoissaan kirjaimellisesti, sillä hänelle jäi kuvauksista elinikäiset vammat.

– Sormeni paleltuivat yhden aamupäivän aikana niin rajusti, että ne eivät ole palautuneet siitä vieläkään. Sain elinikäisen paleltumisvamman sormiin, kaikki sormet menivät. Onneksi ei mennyt soluja tai ihoa rikki, muuten olisi voinut tulla kuolio, hän sanoo.

Näyttelijä löytää tilanteesta kuitenkin myös huumoria.

– Sanotaanko, että pakkanen yllätti ja kaikki taiteelle, hän nauraa.

Poromafia C More -suoratoistopalvelussa 26. tammikuuta alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat