Antti Raannasta ilouutinen – Teuvo Teräväisen kohdalla varovaista toiveikkuutta

Jääkiekon NHL-liigan Carolina Hurricanesin suomalaismaalivahti Antti Raanta on ollut sairastumisen myötä sivussa, kun Hurricanes on pelannut pudotuspelien toisen kierroksen sarjaa New Jersey Devilsiä vastaan.

Nyt mies on kuitenkin vahvuudessa, kun Hurricanes kohtaa yöllä kello kaksi Suomen aikaa alkavassa sarjan viidennessä ottelussa kotonaan Devilsin. Hurricanes johtaa voitoin 3–1, joten se voi yöllä ottaa paikan NHL:n itälohkon loppuotteluun.

– Antti Raanta sanoi, että sairaus on taakse jäänyttä ja hän on valmiina kakkosvahdin rooliin tänä iltana, NHL-toimittaja Tom Gulitti raportoi Twitterissä.

Raanta pelasi viisi ottelua Carolinan voittaessa pudotuspelien avauskierroksella New York Islandersin voitoin 4–2. Raanta voitti kolme peliä ja hävisi kaksi torjuntaprosentin ollessa 90,6 ja päästettyjen maalien keskiarvon 2,59. New Jerseytä vastaan Carolinalle on torjunut pääasiassa tanskalaisvahti Frederik Andersen, joka lienee aloittavana maalivahtina myös yöllä pelattavassa ottelussa.

Hurricanes-hyökkääjistä Teuvo Teräväinen on ollut käsimurtuman takia poissa peleistä jo päälle kolme viikkoa. Gulitti kertoi, että Teräväinen oli torstain aamujäällä mukana Hurricanes-ryhmässä, mutta kontakteja välttäen. Teräväisen paluusta peleihin ei ole annettu tarkempaa arviota.

Lue myös:

    Uusimmat