Antti Kaikkosen perhe muutti uuteen kotiin: Lapset saivat vihdoin omat huoneet

Kansanedustaja Antti Kaikkosen (kesk.) nelihenkinen perhe muutti uuteen isompaan kotiin Tuusulaan.

Antti Kaikkonen ja Satu Taiveaho ovat muuttaneet uuteen kotiin kahden lapsensa kanssa. Perhe osti Tuusulassa sijaitsevan Leppärannan arvohuvilan elokuussa ja aloitti siellä remontin lokakuussa. Perhe pääsi viettämään ensimmäistä joulua uudessa kodissaan. 

– Lapset ovat olleet innoissaan muutosta, sillä he saivat vihdoin omat huoneet, Kaikkonen kertoo. 

Onnellisia ruuhkavuosia elävät Antti Kaikkonen ja Satu Taiveaho yrittivät saada monen vuoden ajan omaa lasta. Vuonna 2014 heidän perheeseensä sijoitettiin ensimmäisenä pieni poikalapsi ja vuosi sitten pieni tyttölapsi.

Taiveaho työskentelee nykyään järjestöpäällikkönä Suomen lähi- ja perushoitajaliitossa ja Kaikkonen toimii keskustan kansanedustajana. 

– Päivämme ovat melko täysiä. Meidän täytyy suunnitella koko perheen menot huolella, jotta saamme kaiken järjestymään. Käymme Sadun kanssa yleensä hyvin tarkkaan kalenterimme läpi, Kaikkonen kertoo. 

Antti Kaikkonen nähdään keväällä vieraana ruutuun palaavassa Kokkisodassa. Kokki Kari Aihisen aisaparina toimiva Kaikkonen on valinnut kauppakassiinsa vaikeasti yhdisteltäviä raaka-aineita. 

– Minulla on mukanani aika eksoottisia raaka-aineita, joita on hieman vaikea yhdistellä. Sieltä löytyy muun muassa maa-artisokkaa ja vaniljajäätelöä, Kaikkonen paljastaa. 

Kotona Kaikkonen suosii terveellisiä kalaruokia, jotka maistuvat myös perheen pienimmille. 

– Bravuurini ovat erilaiset kalaruuat. Itse tykkään mausteisesta ruuasta, mutta pienten lasten kanssa ne täytyy jättää hieman vähemmälle, Kaikkonen sanoo.

Kokkisota alkaa 19.1.2017 MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat