Antti Holma sai tiedon syövästään sähköpostilla: ”Tunteet nousivat, kun jouduin kertomaan muille”

Antti Holma vieraili Peter Nymanin luotsaamassa keskusteluohjelmassa kertomassa työprojekteistaan ja sairastamastaan melanoomasta.

Näyttelijänä ja kirjailijana tunnettu Antti Holma kertoi keväällä sosiaalisessa mediassa, että hänen kädestään löytynyt syylä on paljastunut melanoomaksi. Syöpä leikattiin pois ja Holma sai terveen paperit maaliskuussa.


Holma paljastaa Peter Nymanille, että hän sai tiedon syövästä sähköpostitse, kun hän oli Chilessä kuvaamassa syksyllä nähtävää Antti Holma ja maastamuuttajat -ohjelmaa.

– En ollut saanut testituloksia ajallaan ja sain asiasta poikkeuksellisesti sähköpostin. Siinä kerrottiin, että kyseessä on melanooma. Kun on juuri lähdössä hiekka-aavikolle surffaamaan, tilanne meni vähän ohi ja sitä joutui sulattelemaan myöhemmin, kun työt piti tehdä ensin, Holma muistelee ohjelmassa.

Holma kertoo, ettei tieto syövästä järisyttänyt hänen maailmaansa. Tunteet nousivat pintaan vasta, kun hän kertoi asiasta läheisilleen.

– Enemmän emootioita nousi, kun jouduin kertomaan muille ihmisille. Silloin tajusin, ettei kyseessä ole pelkästään minun tunteet ja minun asiani.

– Kukaan ei lopulta sairasta yksin.

Katso Holman haastattelu kokonaisuudessaan videolta artikkelin yläosasta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja