Antti Holma päätti somehiljaisuutensa ja päivitti Amerikan kuulumisensa – muutti toiselle puolelle mannerta ja miehen "ranskanperunarakas" on oppinut runsaasti lisää suomea

5:17
Näyttelijä Antti Holma kertoi kuulumisistaan koronatilanteen keskeltä New Yorkista.

Antti Holma muutti puolisonsa kanssa New Yorkista Los Angelesiin ja viimeisteli tuoreen romaaninsa.

Näyttelijä-kirjailija Antti Holma päivitti pitkästä aikaa kuulumisiaan Instagram-tilillään torstaina 3. syyskuuta. Tilinsä Tarinat-osiossa Holma kertoi, mitä hänen elämäänsä Yhdysvalloissa on kuulunut viime aikoina. Holma kertoo muun muassa, että hän muutti puolisonsa Emmanuel Ceyssonin kanssa New Yorkista Los Angelesiin. Muuttopäivänä kaikki ei kuitenkaan sujunut aivan putkeen, sillä Holma kertoo tiputtaneensa tuolloin vahingossa ilmastointilaitteen 7. kerroksen ikkunasta. 

Holma kertoo Instagram-tilillään työstäneensä viime aikoina myös muun muassa uutta romaaniaan Kaikki elämästä(ni)

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Minä kirjoitin toisen romaanini siitä, miten mahdotonta on kirjoittaa toinen romaani. Vannoin joskus, etten koskaan kirjoita kirjoittamisesta minä-preesensissä ja tässä kirjassa kirjoitan kirjoittamisesta minä-preesensissä, että se siitä sitten taas, Holma sanailee Instagram-päivityksensä yhteydessä. 

Töiden tekemisen lisäksi Holma on totutellut uuteen elämään Los Angeleissa. Holma kertookin Tarinat-osiossa valaneensa itse näppäränä miehenä betonisia painoja, sillä koronatilanteen takia kuntosalille ei ole ollut asiaa ja kotipainot ovat olleet kaupoista loppu. Betonipainojen valamisen vastapainoksi Holma on myös harrastanut uudessa kodissaan käsitöitä ompelemisen muodossa. 

Myös Holman puoliso, ranskalainen Emmanuel Ceysson, josta Holma puhuu usein ranskanperunana, on oppinut ilmeisen hyvin lisää suomea. Holman Tarinat-osiossa näkyykin, kuinka Ceysson laulaa riemukkaasti Tapani Kansan tunnettua suomalaishittiä R-A-K-A-S.

Holma puhui ennen Los Angelesiin muuttoaan avoimesti siitä, kuinka kovasti hän inhoaa kyseistä kaupunkia. Parin oli kuitenkin muutettava harpistina toimivan Ceyssonin töiden perässä New Yorkista toiselle paikkakunnalle. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja