Anthony Joshuan kohtaava jenkki-iskijä aloitti välittömästi vastustajansa piikittelyn – ”Hän murtuu kuin kananmuna”

Yhdysvaltalainen Jarrell Miller haastaa WBA-, IBF ja WBO-liittojen mestarin Anthony Joshuan Yhdysvalloissa kesäkuussa. Miller vakuuttaa, että hän saa mestarin puntin tutisemaan kaksikon lehdistötilaisuudessa.

Miller ja Joshua iskevät yhteen New Yorkin Madison Square Gardenissa 1. kesäkuuta. Ottelu on Joshualle ammattilaisuran ensimmäinen Iso-Britannian ulkopuolella.

Miller ja Joshua ottivat yhteen sanallisesti jo viime vuonna, mutta nyt ottelijat pääsevät mittaamaan paremmuutensa kehässä. Miller uskoo, että hän saa voittoon tarvittavan henkisen yliotteen hallitsevasta mestarista median edessä.

– Voitte todellakin odottaa sitä. Tiedän hänen tietävän, mitä on tulossa. En tiedä, kuinka paljon hän kestää, mutta voin luvata, että hän murtuu kuin kananmuna, Miller vakuuttaa Sky Sportsille.

Joshua nähtiin edellisen kerran kehässä syyskuussa, jolloin hän kukisti Aleksandr Povetkinin tyylikkäästi. Kaksikon välillä vallitsi kunnioitus, eikä kumpikaan sortunut solvaamaan vastustajaansa missään vaiheessa. Miller heittää vastaavanlaisen käytöksen kuitenkin romukoppaan.

– Hän ei ole valmistautunut siihen. Häntä tullaan kiusaamaan oikeista syistä. Tämä on nyrkkeilyä, eikä tässä lajissa kuulu nöyristellä tai olla mukava, Miller lataa.

– Tämä on täynnä kovaa työtä ja sitä, että tekee kaiken mahdollisen voiton eteen. Todellisuus paljastuu, Miller jatkaa.

Miller on otellut urallaan 24 kertaa, joista vain yksi on päättynyt tasapeliin. 23 voitosta peräti 20 on syntynyt tyrmäyksellä. Joshua puolestaan on voittanut kaikki uransa 22 ottelua, joista 21 on tullut tyrmäyksellä.

Lue myös:

    Uusimmat