Anssi Kela muisteli edesmennyttä Kikkaa

Kikan konsertti keskeytti Anssi Kelan ja Maija Vilkkumaan jatkojuhlat hotellihuoneessa. Keikan päätteeksi muusikot saivat käsiinsä edesmenneen tähden nimikirjoitukset.

Muusikko Anssi Kela muisteli edesmennyttä suomalaistähteä Kirsi Hannele "Kikka" Siréniä eilisessä Facebook-päivityksessään. Kela soittaa ensi viikonloppuna Ilosaarirockissa, ja tempautui muistelemaan aiempia kokemuksiaan festivaaleista.

Kela esiintyi Ilosaarirockissa vuonna 2002 Maija Vilkkumaan kanssa. Keikkojen jälkeen muusikot juhlivat hotellissa, ja havahtuivat sisäpihalta kuuluneisiin ääniin.

– Avasimme ikkunat ja totesimme, että sisäpihalla oli pieni lava. Lavalla oli bändi, jonka kaikki jäsenet olivat pukeutuneet tiikerihousuihin, Kela kirjoittaa.

– Yhtyeeni basisti ja tunnettu tautologi Antti Karisalmi viskeli aluksi ikkunasta pari mandariinia yhtyeen suuntaan, mutta silloin solisti astui lavalle – myös sonnustautuneena tiukkoihin tiikerihousuihin. KIKKA!

Kela kirjoittaa muusikoiden rynnänneen suin päin sisäpihalle. Hän muistelee keikkakokemusta lämmöllä.

– Sen jälkeen riensimme Maijan kanssa lavalta poistumassa ollutta Kikkaa vastaan. Hän näytti hämmästyneeltä hoksatessaan, että Maija Vilkkumaa ja Anssi Kela pyysivät häneltä nimmarit käsivarsiinsa.

– Parin päivän päästä Kikan nimmari oli haalistunut pois näkyvistä. Se ei kuitenkaan ole lähtenyt mihinkään. Minulla on aina Kikan nimmari käsivarressani.

Lue myös:

    Uusimmat