Annimari Korte jahtaa tänään Timanttiliiga-voittoa – tiellä maailman kärkinainen ja 19-vuotias sensaatio

Annimari Korte taistelee tilastoaikojen perusteella voitosta Timanttiliigan 100 metrin aitajuoksukisassa Roomassa torstaina.  

MAINOS

Rooman Timanttiliiga-kisa 
C Morella!

Suora lähetys C More Sport 1 -kanavalla sekä cmore.fi -suoratoistopalvelussa kello 19.55 alkaen torstaina 17. syyskuuta. 

Kaikki suorat lähetykset C Moren kanavilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa!

Korte on kisan yhdeksän osallistujan kauden parhaiden aikojen vertailussa kolmantena. Suomalaistähti on juossut matkan tällä kaudella aikaan 12,76, ja edelle torstain osallistujista yltävät vain Hollannin Nadine Visser (12,68) ja 19-vuotias ranskalaissensaatio Cyrena Samba-Mayela (12,73). 

Korte on kokenut tällä sesongilla kaksi tappiota Visserille: ensin Paavo Nurmi Gamesissa elokuun alussa ja viikkoa myöhemmin Unkarissa. Visser juoksi molemmilla kerroilla voittoajan 12,68, mikä on myös maailmantilaston kärkitulos. 

Rooman yleisurheiluillassa on tarjolla paljon muitakin huippukisoja ja tähtinimiä. Hallikaudella uuden maailmanennätyksen tehnyt Ruotsin Armand Duplantis hyökkää taas kuuden metrin rajan kimppuun seiväspaikalla ja norjalainen pikakiituri Karsten Warholm hakee ME-aikaa 400 metrin aitajuoksussa.

Annimari Korte on myös Viikon vieraana torstain pitkässä Tulosruudussa klo 22.25 alkaen!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja