Annimari Kortteelle kauden heikoin suoritus – kilpailun voittoaika hurjaa luettavaa

Annimari Korte juoksi Suomen mestaruuteen huippuajalla – tässä tuoreimmat tunnelmat Turusta 2:24
Videolla Annimari Kortteen kommentit sadan metrin aitojen Suomen mestaruuden jälkeen.

Suomen Annimari Korte sijoittui viidenneksi keskiviikkona Unkarissa juostussa Continental Tourin naisten sadan metrin aitakilpailussa.

Kortteen loppuaika 13,09 oli tämän kauden toistaiseksi heikoin tulos.

Ensimmäisenä maaliin juoksi Hollannin Nadine Visser, jonka voittoaika 12,68 sivusi hänen omissa nimissään ollutta tämän kauden maailman kärkitulosta.

Isäntämaan Luca Kozak sijoittui toiseksi juostuaan kauden parhaansa sekä Unkarin ennätyksen ajalla 12,71. Bulgarian Elvira Herman oli lopputuloksissa kolmas (12,96).