Anniina Valtonen jäi äitiysvapaalle halloween-teemaisessa asussa – arvaatko, ketä hän esitti?

Anniina Valtonen lukee Joonas Nordmanille 0:28
Saisitko sinä selvää Anniina Valtosen meteorologitermeistä?

Meteorologi ja Puoli seitsemän -ohjelman juontaja Anniina Valtonen jäi äitiysvapaalle.

Meteorologi ja Puoli seitsemän -ohjelman juontaja Anniina Valtonen jäi äitiysvapaalle 27. lokakuuta. Valtonen julkaisi lomansa alkajaisiksi Instagramissa kuvan hänestä ja juontaja Tuulianna Tolasta halloween-henkisissä asuissa. 

– Upea halloween-lähetys tehty! Onpa ollut huikea vuosi. Anniina lähtee vanhempainvapaalle, mutta Tuulianna jatkaa normaaliin tapaan Puoli seiskassa perjantaisin. Ystävyys, yhteydenpito, ilo ja nauru jatkuu, Valtonen kirjoitti Tolan ja hänen yhteisjulkaisuun. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Valtonen oli pukeutunut The Addams Familyn poika Pugsleyksi ja Tola puolestaan Disney-seksisymboli Jessica Rabbitiksi.

Valtonen ilmoitti raskaudestaan elokuussa ja kertoi Gogi Mavromichalisin luotsaamassa Gogin kantabaari -podcastissa haaveilleensa kumppaninsa kanssa vauvasta pitkään, ja että äidiksi tuleminen on aina ollut hänen suurin unelmansa. Meteorologin mukaan vauvaa yritettiin vuosien ajan, mutta tuloksetta.

– Sitten kävimme aikamoisen setin läpi lapsettomuushoitoja, eikä mitään tapahtunut. Sehän on henkisesti ja fyysisesti ihan yhtä helvettiä, hän kertoi podcastissa.

Lopulta parin haave kävi kuitenkin toteen ja pienokainen sai Valtosen kertoman mukaan alkunsa koeputkihedelmöityksen, eli IVF-hoitojen, avulla.

 

Lue myös:

    Uusimmat