Annettiinko sinulle tahallaan väärä numero? Näin saat huijauksen heti selville

Tapasitko illanvieton aikana mielenkiintoisen henkilön, mutta saitkin tältä uudelta tuttavuudelta heti ensikättelyssä väärän numeron? Vältä turha mielipaha, ja ole ovela.

Tapasit mukavalta vaikuttavan ihmisen, ja rohkenit kysyä häneltä tämän puhelinnumeroa. Laittaessasi ihastuksesta haltioituneena hänelle viestiä samaisena iltana tai yrittäessäsi soittaa, käykin ilmi, että puhelimeen vastaa Säynävän Pekka – eli joku aivan muu kuin mitä piti. Äh, sinulle on annettu väärä numero.

Jos haluat välttää turhan soittelun väärän numeron perään, voit olla salakavalan ovela ja varmistaa, että sinulle on varmasti annettu oikea numero kokeilemalla tätä kikkaa:

Pyydä häntä sanomaan numeronsa sinulle ja kirjaa se ylös puhelimeesi itse. Sitten toista numero suhteellisen hitaasti, mutta sano jokin loppupään numeroista väärin. Jos numeron antaja ei korjaa sinua, on hän todennäköisesti antanut valheellisen numeron. Asia selvä; hän ei ole selvästi kiinnostunut sinusta ja voit jatkaa matkaasi tallentamatta väärää numeroa ja olla soittamatta Säynävän Pekalle.

Toinen suorasukaisempi tapa on pyytää hänen numeroaan ja sen jälkeen sanoa suoraan, että soitat heti siihen, jotta hänkin saa tallennettua numerosi. Vaarana tosin on, että tulet torjutuksi – teille molemmille – hiukan kiusallisella tavalla.

Katso myös:

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja