Anne Kukkohovin kuviin jätetään toisinaan vihjailevia kommentteja – yksi ihminen auttaa haravoimaan juontajan somekanavia: "Se on mielestäni hirveän kiva!"

4:50
Suutelin Lebron Jamesia, majoitin FBI:n etsintäkuuluttamaa rikollista... Kuutamolla-ohjelmassa vuonna 2021 vieraillut Anne Kukkohovi kertoo, mitkä väittämistään kokemuksista on totta ja tarua.

Anne Kukkohovi kertoo suhtautumisestaan somekommentointiin.

Yrittäjä-juontaja Anne Kukkohovi tunnetaan aktiivisena Instagram-päivittelijänä. Hän jakaa reilulle 50 000 Instagram-seuraajilleen muun muassa kuulumisiaan ja arkeaan usein erilaisten omakuvien yhteydessä.

Kukkohovi kertoo saavansa someseuraajiltaan pääosin positiivista palautetta. Hän sanoo pyrkivänsä somekäyttäytymisessään siihen, ettei provosoi ketään eikä myöskään itse provosoidu.

– Kannattaa nukkua yön yli, jos joku asia jää harmittamaan, hän toteaa. 

Juontaja on kuitenkin huomannut myös somen nurjan puolen ja sen, miten julmasti ihmisiä voidaan internetissä kohdella. Ikäviä kommentteja on silloin tällöin sadellut myös hänelle itselleen.

Kukkohovi peräänkuuluttaa sitä, ettei koskaan voi tietää, minkälainen päivä ruudun takana olevalla ihmisellä on ja huokaa, kumpa katsojat tietäisivät, mitä somepostausten takana voikaan olla.

– Toivoisin, että ihmisyyttä löytyisi tarpeeksi, ettei tarvitsisi lähteä lynkkaamaan ketään tai tekemään jotain epäsovinnaisia ehdotuksia, hän sanoo viitaten jälkimmäisellä ei-toivottuihin, seksuaalissävytteisiin viesteihin.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös: 

Kukkohovin somepostausten kommenttikenttiin jätetään toisinaan vihjailevia, paikoin fantasioiviakin kommentteja. Hän sanoo, ettei ota kommentteja pahalla niin kauan, kun ne on kirjoitettu positiiviseen sävyyn. Kukkohovi myöntää, ettei yleensä edes jaksa kahlata kaikkia saamiaan somekommentteja läpi.

Mikäli kommenttien sävy muuttuu asiattomaksi, saattaa Kukkohovin manageri puuttua peliin. Hän pitää silmällä, millaisia kommentteja juontajan somekuviin jätetään ja kehottaa tätä tarpeen vaatiessa poistamaan asiattomat kommentit. 

– Se on mielestäni hirveän kiva, että joku toinenkin vähän syynäilee, moderoi siellä, Kukkohovi sanoo.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja