Anne Kukkohovilta hurja paljastus podcastissa: "Olisin käytännössä voinut kuolla omaan oksennukseeni"

4:50
Suutelin Lebron Jamesia, majoitin FBI:n etsintäkuuluttamaa rikollista... Anne Kukkohovi kertoo, mitkä väittämistään kokemuksista on totta ja tarua

Anne Kukkohovi ja Sampo Marjomaa juontavat yhdessä Annen ja Sampon aivoliitto -nimistä podcastia.

Juontaja ja ex-malli Anne Kukkohovi sekä Hauskat kotivideot -sarjasta tunnettu juontaja Sampo Marjomaa yhdistivät voimansa uudessa podcastissa. Annen ja Sampon aivoliitto -nimeä kantavassa podcastissa ”kaikkien aikojen keittiöpsykologeiksi” itseään tituleeraavat Kukkohovi ja Marjomaa käsittelevät erilaisia teemoja hauskalla ja rehellisellä otteella.

– Hölistään elämästä pelottavan avoimesti ja sivutaan jokaisessa jaksossa myös sitä, miten meidän mieli ja aivot ruokkii pelkoja, haluja ja uskomuksia, Kukkohovi kuvailee podcastia Instagram-postauksessaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Ensimmäisessä podcastjaksossa keskustelun aiheena on suomalainen alkoholikulttuuri. Kukkohovi ja Marjomaa keskustelevat suhteestaan alkoholiin rempsein sanakääntein.

Marjomaan kysyessä juontoparinsa ensimmäisistä alkoholikokemuksista, Kukkohovi kertoo niiden olleen rajuja.

– Join itseni sellaiseen kuntoon, että olisin käytännössä voinut kuolla omaan oksennukseeni sammuessani selälleni oksennus suussa. Join rankasti teini-ikäni ja alkuaikuisuuteni, Kukkohovi paljastaa.

Marjomaa kysyy, joiko Kukkohovi yksin ensimmäiset känninsä.

– Minulla oli kaveri, jonka kanssa raivopäisesti harrastettiin meikkaamista ja juhlimista. Juotiin ihan hillittömiä humalia. Se kuului siihen mun nuoruuteen, Kukkohovi jatkaa.

Lisäksi juontajakaksikko jakaa ajatuksiaan liittyen muun muassa krapulaan, häpeään ja keskustelee siitä, minkälaisia he ovat humalassa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja