Anna: Teemu Selänne antoi lapselleen parisuhdevinkin

Teemu Selänne jätti SM-liigan mestaruusjuhlilla – iski kaksi maalia ratkaisufinaalissa keväällä 1992 1:13
Teemu Selänne jätti SM-liigan mestaruusjuhlilla – iski kaksi maalia ratkaisufinaalissa keväällä 1992

Selänteet saapuivat jälleen viettämään kesää Suomeen.

Jääkiekkoilija Teemu Selänne, 52, ja hänen vaimonsa Sirpa Selänne, 52, viettävät tuttuun tapaan parhaillaan kesää Suomessa. Perhe asuu Los Angelesissa, mutta saapuu vuosittain nauttimaan kesästä kotimaan kamaralle. 

Teemu Selänne kertoi Anna-lehdelle, että tällä kertaa heidän mukaansa lapsista saapuivat Leevi, 22, sekä Veera, 14, joka käy Suomessa rippikoulun. 

Selänne vitsailee lehdessä, että on valmistautunut kuopuksen varalle mahdollisiin kilpakosijoihin. Teemu ja Sirpa Selänne juhlivat tänä vuonna 26-vuotishääpäiväänsä. 

– Olen sanonut viimeksi Leeville, joka viihtyy sinkkuna, että näissä asioissa ei ole mihinkään kiire. Sitten kun tuntuu hyvälle ja oikealla, kannattaa vasta asettua, Selänne sanoo Anna-lehdessä. 

Mittavan jääkiekkouransa vuonna 2014 päättänyt Teemu Selänne avioitui Sirpa Selänteen (omaa sukua Vuorinen) kanssa 19. heinäkuuta vuonna 1996. Pari oli seurustellut noin seitsemän vuotta ennen avioitumista. Teemu Selänteen kuvaili aikaisemmin MTV Uutsille, että pitkän suhteen salaisuus on lopulta yksinkertainen.

– Ei kai siinä mitään salaisuutta ole. Yhdessä on kivaa, ja intohimo on säilynyt.

Selänteillä on neljä lasta: vuonna 1996 syntynyt Eemil, vuonna 1997 Eetu, vuonna 2000 syntynyt Leevi sekä vuonna 2007 syntynyt tytär Veera. Selänne perheineen on asunut vuodesta 2000 lähtien Orangen piirikunnassa Kaliforniassa.

Lue myös:

    Uusimmat